Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
2. Elek FC Academy of Hungary FC
Új1 Tactiek Hollad
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
25.8 gemiddelde waardering 44.3
waardeloos Schieten zeer goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Kossuth met de inworp. Dancs is nu in balbezit. Dancs passt de bal zonder na te denken. Csikós is nu in balbezit. Csikós haalt uit met een fantastische trap. Milles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borbás is nu in balbezit. Borbás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - Academy of Hungary FC 0:1

18e minuut.
Kossuth rent richting de bal. Kossuth passt de bal in één keer door. Oroszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oroszi geeft een lange en hoge pass. Borbás springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vişoianu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Csikós met de inworp. Kossuth kan de bal niet met de borst controleren. Kossuth geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Oroszi kopt de bal weg. Ożywczy rent richting de bal. Mezei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mezei krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Garboś onderschept slim de pass. Garboś geeft de bal voor. Oroszi is nu in balbezit. Oroszi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Martinovici de bal. Milles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Mezei onderschept slim de pass. Mezei geeft de bal voor. Vişoianu heeft problemen om de bal te vangen. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kossuth passt de bal met de wreef. Oroszi probeert naar een medespeler te passen. Ebedli met een sublieme pass. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vişoianu kopt de bal weg. Ebedli probeert naar een medespeler te passen. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós haalt uit met een fantastische trap. Milles probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Ebedli onderschept slim de pass. Piller is nu in balbezit. Piller passt de bal met de wreef. Borbás is nu in balbezit. Borbás haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Borbás is nu in balbezit. Borbás passt de bal in één keer door. Csikós rent richting de bal. Csikós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - Academy of Hungary FC 0:2

43e minuut.
Csikós zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kossuth is nu in balbezit. Kossuth probeert naar een medespeler te passen. Mezei rent richting de bal. Mezei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. Elek FC 79%, Academy of Hungary FC 21%.
2. Elek FC - Academy of Hungary FC 0:2

46e minuut.
Borbás geeft een lange en hoge pass. Csikós rent richting de bal. Csikós passt de bal in één keer door. Borbás rent richting de bal. Borbás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - Academy of Hungary FC 0:3

53e minuut.
Vişoianu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kossuth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ebedli de bal. Ebedli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Presa probeert naar een medespeler te passen. Garboś rent richting de bal. Oroszi onderschept slim de pass. Borbás is nu in balbezit. Borbás draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Borbás is nu in balbezit. Borbás passt de bal in één keer door. Daar is Mezei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borbás rent richting de bal. Borbás haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Oroszi passt de bal met de wreef. Martinovici rent richting de bal. Borbás onderschept slim de pass. Borbás draait met de bal, schiet en ... Milles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - Academy of Hungary FC 0:4

71e minuut.
Oroszi is nu in balbezit. Oroszi passt de bal met de wreef. Borbás rent richting de bal. Borbás schiet op doel. Na een snelle pass probeert Martinovici de bal onder controle te krijgen. Milles bokst de bal weg.

78e minuut.
Ebedli is nu in balbezit. Ebedli geeft de bal voor. Vişoianu heeft problemen om de bal te vangen. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Piller probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Presa. Piller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Madaras komt het veld opgelopen. Páncsics komt het veld opgelopen. Piller met een snel genomen vrije trap. Mezei kopt de bal weg. Borbás heeft problemen om de bal te vangen. Borbás schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - Academy of Hungary FC 0:5

82e minuut.
Ebedli geeft een hoge lob. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici rent richting de bal. Borbás onderschept slim de pass. Borbás draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lugo rent richting de bal. Lugo passt de bal zonder na te denken. Mezei is nu in balbezit. Mezei draait met de bal, schiet en ... Milles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - Academy of Hungary FC 0:6

87e minuut.
Lugo verovert de bal door een tackle van achteren. Madaras verovert de bal door een tackle van achteren. Madaras geeft een hoge lob. Mezei rent richting de bal. Mezei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. Elek FC 86%, Academy of Hungary FC 14%.
2. Elek FC - Academy of Hungary FC 0:6