Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academy of Hungary FC 2. Elek FC
Hollad Tactiek Új1
62% Balbezit 38%
11% Spel op eigen helft 89%
41 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
44.2 gemiddelde waardering 21.4
very good Schieten hopeless
solid Passen poor
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Ebedli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vişoianu de bal. Martinovici is nu in balbezit. Mezei onderschept slim de pass. Mezei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Borbás rent richting de bal. Borbás geeft een hoge lob. Mezei kopt de bal weg. Csikós is nu in balbezit. Csikós draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Borbás verovert de bal door een tackle van achteren. Borbás geeft de bal voor. Béla is nu in balbezit. Borbás onderschept slim de pass. Borbás haalt uit met een fantastische trap. Milles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Saariketo de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Csikós verovert de bal door een tackle van achteren. Csikós passt de bal met de wreef. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás draait met de bal, schiet en ... Milles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - 2. Elek FC 1:0

14e minuut.
Ebedli onderschept slim de pass. Ebedli geeft een hoge lob. Mezei rent richting de bal. Mezei schiet op doel. Béla probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Vişoianu geeft een hoge lob. Buitenspel voor Alejo. Goede buitenspelval van de verdediging. Kossuth maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Béla trapt de bal weg. Daar is Lugo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csikós is nu in balbezit. Csikós geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossuth is nu in balbezit. Csikós is nu in balbezit. Csikós geeft een hoge lob. Borbás maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ożywczy is nu in balbezit. Ebedli onderschept slim de pass. Ebedli probeert naar een medespeler te passen. Mezei rent richting de bal. Mezei draait met de bal, schiet en ... Milles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csikós is nu in balbezit. Csikós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - 2. Elek FC 2:0

38e minuut.
Ebedli probeert de bal aan de voet te houden. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei passt de bal in één keer door. Csikós is nu in balbezit. Csikós haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - 2. Elek FC 3:0

40e minuut.
Csikós kopt de bal weg. Martinovici kan de bal niet met de borst controleren. Mezei rent richting de bal. Mezei draait met de bal, schiet en ... Milles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - 2. Elek FC 4:0

41e minuut.
Mezei verovert de bal door een tackle van achteren. Mezei passt de bal zonder na te denken. Borbás heeft problemen om de bal te vangen. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kossuth rent richting de bal. Kossuth passt de bal met de wreef. Mezei rent richting de bal. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós draait met de bal, schiet en ... Milles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy of Hungary FC 12%, 2. Elek FC 88%.
Academy of Hungary FC - 2. Elek FC 4:0

50e minuut.
Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebedli onderschept slim de pass. Kossuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossuth geeft een hoge lob. Borbás krijgt zijn hoofd ertegen. Milles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Milles trapt de bal weg. Lugo rent richting de bal. Kossuth onderschept slim de pass. Kossuth geeft de bal voor. Borbás springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Béla trapt de bal weg. Kossuth kopt de bal weg. Klungelig pakt Csikós de bal. Csikós schiet op doel. Milles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - 2. Elek FC 5:0

59e minuut.
Vişoianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós verovert de bal door een tackle van achteren. Csikós passt de bal in één keer door. Mezei rent richting de bal. Mezei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós verovert de bal door een tackle van achteren. Csikós passt de bal met de wreef. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Borbás de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - 2. Elek FC 6:0

66e minuut.
Svéd geeft de bal voor. Mezei is nu in balbezit. Mezei geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Borbás de bal. Borbás schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - 2. Elek FC 7:0

68e minuut.
Oroszi probeert naar een medespeler te passen. Ebedli rent richting de bal. Ebedli geeft een lange en hoge pass. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kossuth rent richting de bal. Kossuth geeft de bal voor. Borbás rent richting de bal. Borbás schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - 2. Elek FC 8:0

71e minuut.
Alejo is nu in balbezit. Csikós verovert de bal door een tackle van achteren. Csikós passt de bal in één keer door. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ebedli geeft een hoge lob. Ożywczy probeert de bal aan de voet te houden. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás draait met de bal, schiet en ... Milles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vişoianu geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Łobos stond buitenspel. Piller maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Csikós is nu in balbezit. Csikós schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás schiet op doel. Csikós rent richting de bal. Csikós geeft de bal voor. Borbás maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Łobos stond buitenspel. Madaras komt het veld opgelopen. Páncsics komt het veld opgelopen. Oroszi neemt vlug de vrije trap. Mezei kopt de bal weg. Borbás is nu in balbezit. Borbás haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - 2. Elek FC 9:0

83e minuut.
Vişoianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei onderschept slim de pass. Mezei passt de bal zonder na te denken. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics schiet op doel. Milles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - 2. Elek FC 10:0

85e minuut.
Madaras rent richting de bal. Madaras geeft een lange en hoge pass. Borbás rent richting de bal. Borbás haalt uit met een fantastische trap. Milles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy of Hungary FC 10%, 2. Elek FC 90%.
Academy of Hungary FC - 2. Elek FC 10:0