Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
perec fc Rózsakert FC
Normal Tactiek off
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.2 gemiddelde waardering 35.3
poor Schieten adequate
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


6e minuut.
Bárdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pummy onderschept slim de pass. Pummy met een sublieme pass. Madincea is nu in balbezit. Madincea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Madincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nathan rent richting de bal. Madincea rent richting de bal. Nathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nathan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pummy heeft problemen om de bal te vangen. Manaflı rent richting de bal. Manaflı probeert naar een medespeler te passen. Nathan is nu in balbezit. Nathan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Harku probeert naar een medespeler te passen. Imboden is nu in balbezit. Imboden passt de bal zonder na te denken. Madincea is nu in balbezit. Madincea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Nathan rent richting de bal. Nathan geeft de bal voor. Csurka kan de bal niet met de borst controleren. Madincea is nu in balbezit. Madincea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Imboden geeft een hoge lob. Madincea is nu in balbezit. Csurka begaat een overtreding. Csurka krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Podmaniczky geeft een hoge lob. Géczy kopt de bal weg. Klungelig pakt Mahadevan de bal. Ladó is nu in balbezit. Ladó haalt uit met een fantastische trap. Gaskó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Pummy verovert de bal door een tackle van achteren. Pummy geeft een hoge lob. Imboden speelt de bal door. Madincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Madincea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Imboden geeft een hoge lob. Madincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmaniczky legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Madincea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manaflı kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Manaflı rent richting de bal. Manaflı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perec fc 66%, Rózsakert FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
perec fc - Rózsakert FC 0:0

51e minuut.
Manaflı onderschept slim de pass. Mahadevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaflı speelt de bal door. Nathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nathan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ladó onderschept slim de pass. Harku bereikt de bal nog maar net als eerste. Harku geeft een hoge lob. Nathan is nu in balbezit. Nathan geeft een lange en hoge pass. Ludányi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Rózsakert FC 0:1

59e minuut.
Nathan geeft de bal voor. Podmaniczky speelt de bal door. Pummy heeft problemen om de bal te vangen. Nathan is nu in balbezit. Nathan schiet op doel. Ludányi bokst de bal weg.

64e minuut.
Manaflı bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaflı geeft de bal voor. Klungelig pakt Békés de bal. Nathan rent richting de bal. Nathan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mahadevan kopt de bal weg. Szarvas geeft een hoge lob. Manaflı kopt de bal weg. Madincea is nu in balbezit. Madincea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Hercegfalvi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Nathan rent richting de bal. Nathan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hercegfalvi de bal. Hercegfalvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Rózsakert FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perec fc 54%, Rózsakert FC 46%.
perec fc - Rózsakert FC 0:2