Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyilkos Elmék FC Kakucs
Normal Tactiek ötös
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 40.3
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Tylikowski geeft een lange en hoge pass. Angaroni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pelsőczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Angaroni onderschept slim de pass. Angaroni schiet op doel. Barczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Kakucs 0:1

11e minuut.
Taule probeert naar een medespeler te passen. Wasfle speelt de bal door. Stęplowski met een sublieme pass. Hankonen rent richting de bal. Hankonen schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Taule met een snelle inworp. Kaszás met een sublieme pass. Osorio rent richting de bal. Osorio geeft de bal voor. Angaroni springt en kopt de bal. Barczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karádi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Kakucs 0:2

18e minuut.
Sancho onderschept slim de pass. Sancho geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pelsőczi de bal. Angaroni is nu in balbezit. Angaroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Kakucs 0:3

21e minuut.
Taule geeft een hoge lob. Czakó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Angaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angaroni draait met de bal, schiet en ... Barczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Kakucs 0:4

23e minuut.
Taule probeert naar een medespeler te passen. Hankonen rent richting de bal. Hankonen draait met de bal, schiet en ... Karádi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Kakucs 0:5

35e minuut.
Wasfle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálinger is nu in balbezit. Remenyik speelt de bal door. Dobrolovszki rent richting de bal. Dobrolovszki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Wasfle heeft problemen om de bal te vangen. Wasfle speelt de bal door. Hankonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hankonen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Kakucs 0:6

39e minuut.
Angaroni onderschept slim de pass. Angaroni passt de bal met de wreef. Hankonen is nu in balbezit. Hankonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Kakucs 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilkos Elmék FC 68%, Kakucs 32%.
Gyilkos Elmék FC - Kakucs 0:7

56e minuut.
Daar is Pelsőczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelsőczi geeft een hoge lob. Sancho kopt de bal weg. Klungelig pakt Angaroni de bal. Taule geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Stęplowski met de inworp. Geisz probeert naar een medespeler te passen. Pálinger heeft problemen om de bal te vangen. Hankonen rent richting de bal. Hankonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kaszás probeert de bal aan de voet te houden. Remenyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Remenyik met een sublieme pass. Dobrolovszki is nu in balbezit. Dobrolovszki haalt uit met een fantastische trap. Zsíros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Pelsőczi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chytroń met een snelle inworp. Taule heeft problemen om de bal te vangen. Taule geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hankonen heeft problemen om de bal te vangen. Hankonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Kakucs 0:8

76e minuut.
Daar is Geisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geisz probeert naar een medespeler te passen. Remenyik speelt de bal door. Klungelig pakt Taule de bal. Taule geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Stęplowski met een sublieme pass. Hankonen heeft problemen om de bal te vangen. Karádi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hankonen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hankonen kan niet meer verder spelen. Tărşolea komt het veld opgelopen. Tărşolea zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Barczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. Barczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Kakucs 0:9

82e minuut.
Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęplowski geeft de bal voor. Incze kopt de bal weg. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Wasfle passt de bal met de wreef. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea geeft een hoge lob. Angaroni is nu in balbezit. Angaroni schiet op doel. Barczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Angaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angaroni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

86e minuut.
Kaszás probeert naar een medespeler te passen. Taule rent richting de bal. Taule passt de bal met de wreef. Angaroni is nu in balbezit. Angaroni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Wasfle verovert de bal door een tackle van achteren. Wasfle speelt de bal door. Angaroni is nu in balbezit. Angaroni schiet op doel. Barczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Kakucs 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilkos Elmék FC 67%, Kakucs 33%.
Gyilkos Elmék FC - Kakucs 0:10