Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kakucs Gyilkos Elmék FC
ötös Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 20.6
formidable Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Taule passt de bal zonder na te denken. Daar is Pelsőczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - Gyilkos Elmék FC 1:0

2e minuut.
Taule passt de bal zonder na te denken. Chytroń rent richting de bal. Chytroń geeft de bal voor. Angaroni rent richting de bal. Angaroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - Gyilkos Elmék FC 2:0

7e minuut.
Stęplowski geeft een hoge lob. Karádi speelt de bal door. Pelsőczi heeft problemen om de bal te vangen. Angaroni is nu in balbezit. Angaroni draait met de bal, schiet en ... Barczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Taule geeft de bal voor. Klungelig pakt Pelsőczi de bal. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap. Barczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - Gyilkos Elmék FC 3:0

18e minuut.
Pálinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasfle onderschept slim de pass. Wasfle speelt de bal door. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - Gyilkos Elmék FC 4:0

23e minuut.
Wasfle onderschept slim de pass. Wasfle speelt de bal door. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - Gyilkos Elmék FC 5:0

29e minuut.
Tylikowski met een snelle inworp. Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęplowski passt de bal in één keer door. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Karádi de bal. Angaroni is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - Gyilkos Elmék FC 6:0

33e minuut.
Sancho is nu in balbezit. Sancho geeft een hoge lob. Angaroni is nu in balbezit. Chmielecki is nu in balbezit. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - Gyilkos Elmék FC 7:0

39e minuut.
Wasfle met een sublieme pass. Taule met een sublieme pass. Angaroni is nu in balbezit. Angaroni draait met de bal, schiet en ... Barczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - Gyilkos Elmék FC 8:0

44e minuut.
Remenyik geeft een hoge lob. Dobrolovszki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chytroń. Chytroń krijgt een gele kaart. Dobrolovszki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czakó zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dobrolovszki heeft problemen om de bal te vangen. Dobrolovszki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakucs 33%, Gyilkos Elmék FC 67%.
Kakucs - Gyilkos Elmék FC 8:0

47e minuut.
Stęplowski onderschept slim de pass. Stęplowski passt de bal zonder na te denken. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki draait met de bal, schiet en ... Barczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - Gyilkos Elmék FC 9:0

50e minuut.
Wasfle rent richting de bal. Wasfle schiet op doel. Angaroni is nu in balbezit. Angaroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - Gyilkos Elmék FC 10:0

54e minuut.
Daar is Wasfle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasfle passt de bal in één keer door. Taule speelt de bal door. Chmielecki is nu in balbezit. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - Gyilkos Elmék FC 11:0

55e minuut.
Remenyik met een sublieme pass. Dobrolovszki heeft problemen om de bal te vangen. Angaroni onderschept slim de pass. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki draait met de bal, schiet en ... Barczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Chytroń met een snelle inworp. Taule bereikt de bal nog maar net als eerste. Taule geeft een hoge lob. Daar is Geisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stęplowski geeft een hoge lob. Paal! Klungelig pakt Angaroni de bal. Angaroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - Gyilkos Elmék FC 12:0

69e minuut.
Wasfle passt de bal met de wreef. Angaroni is nu in balbezit. Angaroni speelt de bal door. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - Gyilkos Elmék FC 13:0

71e minuut.
Pelsőczi passt de bal met de wreef. Wasfle met een sublieme pass. Karádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Geisz speelt de bal door. Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęplowski geeft een lange en hoge pass. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Czakó rent richting de bal. Wasfle verovert de bal door een tackle van achteren. Wasfle probeert naar een medespeler te passen. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kaszás passt de bal zonder na te denken. Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęplowski probeert naar een medespeler te passen. Angaroni rent richting de bal. Angaroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - Gyilkos Elmék FC 14:0

89e minuut.
Daar is Pálinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Czakó geeft een lange en hoge pass. Remenyik heeft problemen om de bal te vangen. Wasfle geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakucs 20%, Gyilkos Elmék FC 80%.
Kakucs - Gyilkos Elmék FC 14:0