Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rózsakert FC 2. Elek FC
off Tactiek Új1
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
40.4 gemiddelde waardering 23.3
solide Schieten waardeloos
matig Passen zwak
goed Verdedigen slecht


14e minuut.
Benhalimaya kopt de bal weg. Manaflı controleert de bal met de borst. Manaflı geeft een hoge lob. Cherchesov rent richting de bal. Cherchesov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalimaya onderschept slim de pass. Benhalimaya geeft de bal voor. Cherchesov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherchesov haalt uit met een fantastische trap. Milles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Ożywczy rent richting de bal. Mahadevan verovert de bal door een tackle van achteren. Mahadevan geeft een lange en hoge pass. Nathan is nu in balbezit. Nathan geeft een hoge lob. Milles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Cherchesov geeft de bal voor. Klungelig pakt Garboś de bal. Ożywczy rent richting de bal. Nathan verovert de bal door een tackle van achteren. Nathan geeft de bal voor. Milles bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rózsakert FC 44%, 2. Elek FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rózsakert FC - 2. Elek FC 0:0

46e minuut.
Peraza komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Lugo rent richting de bal. Benhalimaya onderschept slim de pass. Benhalimaya probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Manaflı de bal. Manaflı geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Nathan passt de bal met de wreef. Vişoianu rent richting de bal. Benhalimaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherchesov rent richting de bal. Cherchesov schiet op doel. Milles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palásthy rent richting de bal. Palásthy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - 2. Elek FC 1:0

59e minuut.
Klungelig pakt Benhalimaya de bal. Manaflı is nu in balbezit. Manaflı probeert naar een medespeler te passen. Benhalimaya rent richting de bal. Benhalimaya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Benhalimaya speelt de bal door. Klungelig pakt Nathan de bal. Nathan geeft een hoge lob. Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherchesov verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Saariketo met een harde bal richting middenveld. Manaflı geeft de bal voor. Cherchesov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherchesov schiet op doel. Milles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - 2. Elek FC 2:0

77e minuut.
Hartmann geeft een lange en hoge pass. Saariketo heeft problemen om de bal te vangen. Cherchesov onderschept slim de pass. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Presa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Báló de bal. Łobos is nu in balbezit. Łobos schiet op doel. Ochojski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

82e minuut.
Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy speelt de bal door. Cherchesov is nu in balbezit. Benhalimaya is nu in balbezit. Benhalimaya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rózsakert FC 33%, 2. Elek FC 67%.
Rózsakert FC - 2. Elek FC 2:0