Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
2. Elek FC Rózsakert FC
Új1 Tactiek off
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
26.2 gemiddelde waardering 44
slecht Schieten solide
zwak Passen goed
slecht Verdedigen solide


4e minuut.
Benhalimaya kopt de bal weg. Buzás bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Biros zal de hoekschop nemen. Buzás springt en kopt de bal. Milles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Gaskó trapt de bal weg van het doel. Nathan kopt de bal weg. Daar is Garboś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzás rent richting de bal. Buzás schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Buzás passt de bal met de wreef. Benhalimaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo is nu in balbezit. Benhalimaya onderschept slim de pass. Benhalimaya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Buzás verovert de bal door een tackle van achteren. Buzás speelt de bal door. Biros bereikt de bal nog maar net als eerste. Biros geeft een hoge lob. Benhalimaya krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - Rózsakert FC 0:1

11e minuut.
Benhalimaya rent richting de bal. Buzás is nu in balbezit. Benhalimaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalimaya schiet op doel. Milles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - Rózsakert FC 0:2

12e minuut.
Lugo controleert de bal met de borst. Matics verovert de bal door een tackle van achteren. Matics geeft de bal voor. Benhalimaya rent richting de bal. Benhalimaya schiet op doel. Milles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Béla rent richting de bal. Buzás verovert de bal door een tackle van achteren. Buzás draait met de bal, schiet en ... Milles bokst de bal weg.

19e minuut.
Łobos rent richting de bal. Báló is nu in balbezit. Łobos onderschept slim de pass. Łobos schiet op doel. Gaskó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - Rózsakert FC 1:2

27e minuut.
Biros verovert de bal door een tackle van achteren. Biros passt de bal met de wreef. Buzás bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzás haalt uit met een fantastische trap. Milles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - Rózsakert FC 1:3

30e minuut.
Béla heeft problemen om de bal te vangen. Garboś rent richting de bal. Garboś speelt de bal door. Nathan is nu in balbezit. Nathan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Matics geeft de bal voor. Daar is Béla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ożywczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzás onderschept slim de pass. Buzás schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nathan is nu in balbezit. Nathan met een sublieme pass. Saariketo rent richting de bal. Benhalimaya onderschept slim de pass. Benhalimaya haalt uit met een fantastische trap. Milles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Matics geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Béla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzás met een sublieme pass. Biros is nu in balbezit. Biros geeft de bal voor. Milles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. Elek FC 65%, Rózsakert FC 35%.
2. Elek FC - Rózsakert FC 1:3

46e minuut.
Palásthy komt het veld opgelopen. Kürtösi komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Biros geeft een lange en hoge pass. Benhalimaya rent richting de bal. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - Rózsakert FC 1:4

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Biros de bal onder controle te krijgen. Garboś bereikt de bal nog maar net als eerste. Biros onderschept slim de pass. Klungelig pakt Palásthy de bal. Palásthy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Nathan speelt de bal door. Biros bereikt de bal nog maar net als eerste. Biros geeft een lange en hoge pass. Benhalimaya is nu in balbezit. Benhalimaya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ożywczy is nu in balbezit. Nathan verovert de bal door een tackle van achteren. Nathan geeft een hoge lob. Benhalimaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalimaya haalt uit met een fantastische trap. Milles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Benhalimaya verovert de bal door een tackle van achteren. Benhalimaya geeft een lange en hoge pass. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy draait met de bal, schiet en ... Milles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - Rózsakert FC 1:5

75e minuut.
Garboś bereikt de bal nog maar net als eerste. Biros onderschept slim de pass. Biros geeft de bal voor. Saariketo kopt de bal weg. Martinovici heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Biros neemt de hoekschop. Benhalimaya krijgt zijn hoofd ertegen. Milles probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Nathan geeft een lange en hoge pass. Benhalimaya kopt de bal weg. Martinovici heeft problemen om de bal te vangen. Palásthy rent richting de bal. Palásthy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden is nu in balbezit. Imboden probeert naar een medespeler te passen. Biros rent richting de bal. Biros geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Báló kopt de bal weg. Nathan heeft problemen om de bal te vangen. Nathan met een sublieme pass. Biros is nu in balbezit. Biros geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Benhalimaya rent richting de bal. Palásthy rent richting de bal. Palásthy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - Rózsakert FC 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. Elek FC 74%, Rózsakert FC 26%.
2. Elek FC - Rózsakert FC 1:6