Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
perec fc Academy of Hungary FC
Normal Tactiek Hollad
37% Balbezit 63%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 43.5
poor Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Szücs geeft de bal voor. Klungelig pakt Kossuth de bal. Kossuth geeft de bal voor. Borbás rent richting de bal. Borbás haalt uit met een fantastische trap. Ludányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Piller rent richting de bal. Piller passt de bal zonder na te denken. Mezei is nu in balbezit. Mezei haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Békés de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Borbás zal de hoekschop nemen. Mezei kopt de bal weg. Csikós heeft problemen om de bal te vangen. Csikós schiet op doel. Ludányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Academy of Hungary FC 0:1

4e minuut.
Kossuth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ebedli rent richting de bal. Ebedli passt de bal met de wreef. Csikós rent richting de bal. Csikós schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Academy of Hungary FC 0:2

11e minuut.
Csurka probeert naar een medespeler te passen. Kossuth met een sublieme pass. Borbás is nu in balbezit. Mezei is nu in balbezit. Mezei schiet op doel. Ludányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Podmaniczky heeft problemen om de bal te vangen. Borbás rent richting de bal. Borbás schiet op doel. Ludányi bokst de bal weg.

17e minuut.
Géczy is nu in balbezit. Ebedli verovert de bal door een tackle van achteren. Ebedli passt de bal in één keer door. Kossuth is nu in balbezit. Kossuth geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Borbás de bal. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei passt de bal met de wreef. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós schiet op doel. Ludányi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Academy of Hungary FC 0:3

20e minuut.
Csikós met een sublieme pass. Oroszi is nu in balbezit. Oroszi passt de bal met de wreef. Borbás is nu in balbezit. Borbás draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kossuth kopt de bal weg. Mezei is nu in balbezit. Mezei passt de bal zonder na te denken. Csikós rent richting de bal. Csikós passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Oroszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Géczy rent richting de bal. Oroszi onderschept slim de pass. Oroszi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Csikós de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ebedli met een sublieme pass. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás schiet op doel. Ludányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Academy of Hungary FC 0:4

33e minuut.
Mezei haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Békés de bal. Borbás rent richting de bal. Borbás draait met de bal, schiet en ... Ludányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Academy of Hungary FC 0:5

36e minuut.
Ebedli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oroszi met een sublieme pass. Klungelig pakt Mezei de bal. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kossuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossuth passt de bal zonder na te denken. Csikós rent richting de bal. Csikós draait met de bal, schiet en ... Ludányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Academy of Hungary FC 0:6

42e minuut.
Ladó met een sublieme pass. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai passt de bal zonder na te denken. Csikós rent richting de bal. Csikós haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Békés rent richting de bal. Mezei verovert de bal door een tackle van achteren. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Academy of Hungary FC 0:7

45e minuut.
Borbás rent richting de bal. Csikós is nu in balbezit. Borbás is nu in balbezit. Csikós rent richting de bal. Csikós haalt uit met een fantastische trap. Ludányi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Academy of Hungary FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perec fc 93%, Academy of Hungary FC 7%.
perec fc - Academy of Hungary FC 0:8

49e minuut.
Ludányi met een harde bal richting middenveld. Ladó kopt de bal weg. Bárdos heeft problemen om de bal te vangen. Mezei rent richting de bal. Mezei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Borbás geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mezei kan de bal niet met de borst controleren. Csikós rent richting de bal. Csikós haalt uit met een fantastische trap. Podmaniczky probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Academy of Hungary FC 0:9

53e minuut.
Ebedli is nu in balbezit. Ebedli passt de bal met de wreef. Svéd geeft een hoge lob. Borbás is nu in balbezit. Borbás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Academy of Hungary FC 0:10

57e minuut.
Csikós passt de bal in één keer door. Kossuth geeft een hoge lob. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás schiet op doel. Ludányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Csikós geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Borbás rent richting de bal. Mezei is nu in balbezit. Mezei schiet op doel. Ludányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Academy of Hungary FC 0:11

59e minuut.
Békés geeft de bal voor. Oroszi rent richting de bal. Oroszi passt de bal in één keer door. Borbás is nu in balbezit. Borbás draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Svéd met een sublieme pass. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés verovert de bal door een tackle van achteren. Csikós is nu in balbezit. Csikós schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mezei passt de bal zonder na te denken. Ebedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebedli passt de bal met de wreef. Mezei is nu in balbezit. Mezei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ludányi trapt de bal weg. Szücs kopt de bal weg. Oroszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oroszi geeft de bal voor. Ludányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csikós is nu in balbezit. Csikós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Academy of Hungary FC 0:12

65e minuut.
Ludányi speelt de bal door. Szücs controleert de bal met de borst. Oroszi geeft een lange en hoge pass. Borbás rent richting de bal. Borbás haalt uit met een fantastische trap. Ludányi bokst de bal weg.

69e minuut.
Oroszi kopt de bal weg. Borbás heeft problemen om de bal te vangen. Borbás passt de bal in één keer door. Mezei rent richting de bal. Mezei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Szücs bereikt de bal nog maar net als eerste. Szücs passt de bal in één keer door. Baranyai rent richting de bal. Mezei verovert de bal door een tackle van achteren. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Piller rent richting de bal. Piller geeft een hoge lob. Daar is Géczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oroszi onderschept slim de pass. Oroszi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Academy of Hungary FC 0:13

73e minuut.
Borbás probeert naar een medespeler te passen. Kossuth met een sublieme pass. Csikós is nu in balbezit. Csikós draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Bárdos de bal. Kossuth rent richting de bal. Kossuth passt de bal met de wreef. Csikós is nu in balbezit. Csikós haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Oroszi passt de bal met de wreef. Kossuth heeft problemen om de bal te vangen. Kossuth speelt de bal door. Mezei is nu in balbezit. Mezei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Madaras komt het veld opgelopen. Páncsics komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ebedli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Páncsics de bal. Csurka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csurka krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Madaras speelt de bal door. Ebedli rent richting de bal. Ebedli met een sublieme pass. Mezei rent richting de bal. Mezei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Madaras passt de bal met de wreef. Daar is Mezei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezei speelt de bal door. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ludányi trapt de bal weg. Baranyai probeert de bal met de borst te controleren. Oroszi speelt de bal door. Mezei rent richting de bal. Mezei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perec fc 91%, Academy of Hungary FC 9%.
perec fc - Academy of Hungary FC 0:13