Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szaki FC Gyilkos Elmék FC
spec Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 19.4
good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Kuncze geeft een lange en hoge pass. Karádi rent richting de bal. Rudas onderschept slim de pass. Rudas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szaki FC - Gyilkos Elmék FC 1:0

9e minuut.
Remenyik is nu in balbezit. Sebők verovert de bal door een tackle van achteren. Sebők passt de bal zonder na te denken. Rudas is nu in balbezit. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szaki FC - Gyilkos Elmék FC 2:0

21e minuut.
Klungelig pakt Remenyik de bal. Huttinger rent richting de bal. Huttinger geeft de bal voor. Rudas is nu in balbezit. Rudas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Miriuta geeft de bal voor. Rudas kopt de bal weg. Daar is Pelsőczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudas rent richting de bal. Rudas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Frejie is nu in balbezit. Karádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie onderschept slim de pass. Rudas is nu in balbezit. Rudas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Sebők geeft een hoge lob. Pelsőczi rent richting de bal. Rudas onderschept slim de pass. Frejie rent richting de bal. Frejie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szaki FC 42%, Gyilkos Elmék FC 58%.
Szaki FC - Gyilkos Elmék FC 2:0

46e minuut.
Incze probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Frejie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger geeft een lange en hoge pass. Daar is Rudas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudas draait met de bal, schiet en ... Barczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szaki FC - Gyilkos Elmék FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szaki FC 34%, Gyilkos Elmék FC 66%.
Szaki FC - Gyilkos Elmék FC 3:0