Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyilkos Elmék FC Szaki FC
Normal Tactiek spec
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 39.3
poor Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


17e minuut.
Czakó verovert de bal door een tackle van achteren. Czakó probeert naar een medespeler te passen. Rudas is nu in balbezit. Rudas draait met de bal, schiet en ... Barczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Szaki FC 0:1

20e minuut.
Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger verovert de bal door een tackle van achteren. Huttinger met een sublieme pass. Dobrolovszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrolovszki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Maczó trapt de bal weg. Raffay kopt de bal weg. Sebők met een sublieme pass. Klungelig pakt Rudas de bal. Rudas haalt uit met een fantastische trap. Barczi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Szaki FC 0:2

24e minuut.
Sebők onderschept slim de pass. Sebők geeft de bal voor. Karádi met een sublieme pass. Daar is Frejie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frejie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Huttinger passt de bal zonder na te denken. Karádi is nu in balbezit. Rudas onderschept slim de pass. Rudas draait met de bal, schiet en ... Barczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Szaki FC 0:3

35e minuut.
Sebők met een sublieme pass. Szőnyegi rent richting de bal. Méhes rent richting de bal. Szőnyegi verovert de bal door een tackle van achteren. Szőnyegi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Frejie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Incze. Frejie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Incze speelt de bal door. Sebők met een snel genomen vrije trap. Rudas rent richting de bal. Rudas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilkos Elmék FC 67%, Szaki FC 33%.
Gyilkos Elmék FC - Szaki FC 0:3

55e minuut.
Huttinger passt de bal met de wreef. Miriuta rent richting de bal. Miriuta geeft de bal voor. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Szaki FC 0:4

58e minuut.
Frejie rent richting de bal. Incze onderschept slim de pass. Czakó rent richting de bal. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Pelsőczi de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Huttinger neemt de hoekschop. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Szaki FC 0:5

67e minuut.
Geisz geeft de bal voor. Frejie rent richting de bal. Frejie probeert naar een medespeler te passen. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas haalt uit met een fantastische trap. Barczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Czakó heeft problemen om de bal te vangen. Frejie rent richting de bal. Frejie met een sublieme pass. Rudas is nu in balbezit. Rudas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Incze geeft een lange en hoge pass. Sebők met een sublieme pass. Méhes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rudas de bal. Rudas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Remenyik is nu in balbezit. Sebők verovert de bal door een tackle van achteren. Sebők passt de bal zonder na te denken. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilkos Elmék FC 72%, Szaki FC 28%.
Gyilkos Elmék FC - Szaki FC 0:5