Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kakucs Áronka
ötös Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 17.4
solid Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Chytroń de bal onder controle te krijgen. Daru bereikt de bal nog maar net als eerste. Daru schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sancho de bal onder controle te krijgen. Zsíros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - Áronka 0:1

11e minuut.
Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski onderschept slim de pass. Tylikowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Angaroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angaroni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kubatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angaroni verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Angaroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angaroni haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mayer de bal onder controle te krijgen. Leskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Wasfle met een sublieme pass. Angaroni rent richting de bal. Mogyorósy maakt een afschuwelijke overtreding. Mogyorósy krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Beliczky met de inworp. Szalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalma probeert naar een medespeler te passen. Daru bereikt de bal nog maar net als eerste. Daru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chytroń rent richting de bal. Chytroń passt de bal in één keer door. Wasfle met een sublieme pass. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakucs 36%, Áronka 64%.
Kakucs - Áronka 0:1

49e minuut.
Mogyorósy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Taule met de inworp. Angaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angaroni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Wasfle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasfle probeert naar een medespeler te passen. Angaroni is nu in balbezit. Angaroni schiet op doel. Mayer probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Inworp. Taule zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Angaroni probeert naar een medespeler te passen. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kakucs - Áronka 1:1

60e minuut.
Tărşolea onderschept slim de pass. Tărşolea speelt de bal door. Klungelig pakt Angaroni de bal. Angaroni schiet op doel. Mayer probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Stęplowski probeert naar een medespeler te passen. Wasfle rent richting de bal. Wasfle passt de bal met de wreef. Angaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angaroni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Leskó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Wasfle passt de bal zonder na te denken. Angaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatov begaat een overtreding. Kubatov krijgt een gele kaart. Angaroni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Angaroni kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakucs 16%, Áronka 84%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kakucs - Áronka 1:1