Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Áronka Kakucs
Normal Tactiek ötös
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 42.1
slecht Schieten formidabel
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Banai met een sublieme pass. Daru rent richting de bal. Angaroni verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielecki is nu in balbezit. Chmielecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Holecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasfle onderschept slim de pass. Wasfle passt de bal zonder na te denken. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Harkányi heeft problemen om de bal te vangen. Stęplowski rent richting de bal. Stęplowski geeft een lange en hoge pass. Chmielecki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Kakucs 0:1

17e minuut.
Chytroń met een snelle inworp. Taule is nu in balbezit. Taule probeert naar een medespeler te passen. Sancho geeft een lange en hoge pass. Chmielecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Taule met een snelle inworp. Angaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angaroni geeft een hoge lob. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Stęplowski probeert naar een medespeler te passen. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki passt de bal in één keer door. Angaroni rent richting de bal. Angaroni haalt uit met een fantastische trap. Leskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Szalma probeert naar een medespeler te passen. Kaszás speelt de bal door. Wasfle probeert naar een medespeler te passen. Angaroni is nu in balbezit. Angaroni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Banai rent richting de bal. Banai passt de bal met de wreef. Wasfle probeert de bal met de borst te controleren. Banai bereikt de bal nog maar net als eerste. Banai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Angaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki rent richting de bal. Angaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angaroni schiet op doel. Leskó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Kakucs 0:2

29e minuut.
Angaroni passt de bal in één keer door. Taule bereikt de bal nog maar net als eerste. Taule geeft een lange en hoge pass. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Kakucs 0:3

31e minuut.
Harkányi is nu in balbezit. Stęplowski onderschept slim de pass. Stęplowski met een sublieme pass. Chmielecki is nu in balbezit. Chmielecki draait met de bal, schiet en ... Leskó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wasfle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasfle passt de bal zonder na te denken. Angaroni rent richting de bal. Angaroni haalt uit met een fantastische trap. Leskó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Kakucs 0:4

37e minuut.
Daar is Szirtesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taule probeert naar een medespeler te passen. Angaroni is nu in balbezit. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki draait met de bal, schiet en ... Leskó bokst de bal weg. Józsa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki schiet op doel. De bal raakt de paal. Leskó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Stęplowski passt de bal met de wreef. Wasfle is nu in balbezit. Wasfle probeert naar een medespeler te passen. Angaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angaroni schiet op doel. Leskó bokst de bal weg.

45e minuut.
Wasfle onderschept slim de pass. Wasfle met een sublieme pass. Angaroni rent richting de bal. Angaroni schiet op doel. Leskó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Kakucs 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Áronka 77%, Kakucs 23%.
Áronka - Kakucs 0:5

50e minuut.
Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasfle verovert de bal door een tackle van achteren. Wasfle passt de bal met de wreef. Chmielecki is nu in balbezit. Chmielecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kubatov probeert naar een medespeler te passen. Holecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Holecz geeft de bal voor. Kubatov is nu in balbezit. Kubatov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Taule met een sublieme pass. Józsa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chmielecki. Chmielecki krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Leskó trapt de bal weg. Kaszás kopt de bal weg. Daar is Mayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielecki is nu in balbezit. Chmielecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kaszás passt de bal zonder na te denken. Wasfle speelt de bal door. Klungelig pakt Chmielecki de bal. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap. Leskó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Kakucs 0:6

74e minuut.
Taule is nu in balbezit. Taule probeert naar een medespeler te passen. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki draait met de bal, schiet en ... Józsa probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Taule neemt de hoekschop. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Józsa de bal onder controle te krijgen. Leskó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Angaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angaroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Kakucs 0:7

78e minuut.
Taule speelt de bal door. Klungelig pakt Wasfle de bal. Wasfle speelt de bal door. Angaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angaroni passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Osorio passt de bal zonder na te denken. Harkányi rent richting de bal. Stęplowski onderschept slim de pass. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Kakucs 0:8

82e minuut.
Banai passt de bal met de wreef. Mayer is nu in balbezit. Angaroni onderschept slim de pass. Angaroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Kakucs 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Áronka 65%, Kakucs 35%.
Áronka - Kakucs 0:9