Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
2. Elek FC Kakucs
Új1 Tactiek ötös
42% Balbezit 58%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
25.4 gemiddelde waardering 40.4
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


7e minuut.
Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Presa geeft een hoge lob. Łobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobos schiet op doel. Zsíros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - Kakucs 1:0

10e minuut.
Ożywczy geeft een hoge lob. Daar is Łobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łobos passt de bal met de wreef. Alejo heeft problemen om de bal te vangen. Alejo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Taule geeft een hoge lob. Milles met een sublieme pass. Kaszás kopt de bal weg. Wasfle geeft de bal voor. Chmielecki kopt de bal weg. Milles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Presa kopt de bal weg. Sancho controleert de bal met de borst. Łobos rent richting de bal. Łobos schiet op doel. Zsíros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - Kakucs 2:0

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Osorio de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Presa neemt de hoekschop. Klungelig pakt Łobos de bal. Łobos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Taule is nu in balbezit. Taule geeft een lange en hoge pass. Martinovici heeft problemen om de bal te vangen. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Stęplowski passt de bal zonder na te denken. Lugo met een sublieme pass. Chytroń is nu in balbezit. Łobos verovert de bal door een tackle van achteren. Łobos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. Elek FC 52%, Kakucs 48%.
2. Elek FC - Kakucs 2:0

73e minuut.
Klungelig pakt Taule de bal. Taule probeert naar een medespeler te passen. Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki onderschept slim de pass. Chmielecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sancho trapt de bal weg. Taule kopt de bal weg. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki draait met de bal, schiet en ... Milles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ożywczy is nu in balbezit. Wasfle onderschept slim de pass. Wasfle passt de bal zonder na te denken. Chmielecki is nu in balbezit. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Hudák de bal. Wasfle is nu in balbezit. Wasfle passt de bal met de wreef. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki draait met de bal, schiet en ... Milles bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. Elek FC 55%, Kakucs 45%.
2. Elek FC - Kakucs 2:0