Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
perec fc Szaki FC
Normal Tactiek spec
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 35.7
waardeloos Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Géczy probeert naar een medespeler te passen. Ladó bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladó speelt de bal door. Rudas heeft problemen om de bal te vangen. Rudas geeft een hoge lob. Ludányi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kuncze geeft de bal voor. Klungelig pakt Bárdos de bal. Huttinger rent richting de bal. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sebők probeert naar een medespeler te passen. Bárdos is nu in balbezit. Rudas verovert de bal door een tackle van achteren. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie passt de bal met de wreef. Rudas is nu in balbezit. Rudas draait met de bal, schiet en ... Ludányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Szaki FC 0:1

32e minuut.
Kuncze geeft de bal voor. Frejie rent richting de bal. Békés begaat een overtreding. Frejie raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Huttinger neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Baranyai rent richting de bal. Huttinger verovert de bal door een tackle van achteren. Huttinger geeft een hoge lob. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Szaki FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perec fc 59%, Szaki FC 41%.
perec fc - Szaki FC 0:2

49e minuut.
Sebők is nu in balbezit. Sebők geeft de bal voor. Daar is Podmaniczky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Szaki FC 0:3

56e minuut.
Mezei kopt de bal weg. Daar is Huttinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huttinger passt de bal in één keer door. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Békés de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huttinger met een snelle inworp. Frejie is nu in balbezit. Frejie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rudas rent richting de bal. Bárdos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rudas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huttinger met een snel genomen vrije trap. Rudas heeft problemen om de bal te vangen. Rudas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Miriuta onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miriuta met de inworp. Rudas rent richting de bal. Rudas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Szíjjártó geeft een hoge lob. Podmaniczky rent richting de bal. Podmaniczky geeft een lange en hoge pass. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Nádasdy geeft een lange en hoge pass. Sebők speelt de bal door. Huttinger probeert naar een medespeler te passen. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sebők bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebők passt de bal zonder na te denken. Rudas is nu in balbezit. Rudas draait met de bal, schiet en ... Ludányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
perec fc - Szaki FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perec fc 64%, Szaki FC 36%.
perec fc - Szaki FC 0:4