Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szaki FC perec fc
spec Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 17.4
good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Szőnyegi verovert de bal door een tackle van achteren. Szőnyegi passt de bal met de wreef. Rudas rent richting de bal. Rudas draait met de bal, schiet en ... Ludányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ludányi trapt de bal weg van het doel. Szőnyegi rent richting de bal. Szőnyegi geeft de bal voor. Daar is Rudas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Podmaniczky speelt de bal door. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szíjjártó. Szíjjártó krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Baranyai onderschept slim de pass. Szőnyegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie is nu in balbezit. Frejie haalt uit met een fantastische trap. Podmaniczky heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Szőnyegi rent richting de bal. Szőnyegi geeft een lange en hoge pass. Csurka rent richting de bal. Rudas verovert de bal door een tackle van achteren. Rudas schiet op doel. Ludányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Szőnyegi met een sublieme pass. Rudas rent richting de bal. Békés is nu in balbezit. Rudas onderschept slim de pass. Rudas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szaki FC - perec fc 1:0

36e minuut.
Csurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyegi rent richting de bal. Szőnyegi passt de bal in één keer door. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szaki FC - perec fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szaki FC 38%, perec fc 62%.
Szaki FC - perec fc 2:0

63e minuut.
Rudas is nu in balbezit. Rudas met een sublieme pass. Békés rent richting de bal. Frejie verovert de bal door een tackle van achteren. Frejie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szaki FC - perec fc 3:0

66e minuut.
Sebők passt de bal met de wreef. Szőnyegi is nu in balbezit. Szőnyegi passt de bal in één keer door. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Frejie is nu in balbezit. Frejie passt de bal in één keer door. Csurka rent richting de bal. Rudas verovert de bal door een tackle van achteren. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szaki FC 39%, perec fc 61%.
Szaki FC - perec fc 3:0