Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyilkos Elmék FC Academy of Hungary FC
Normal Tactiek Hollad
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
19.5 gemiddelde waardering 44.3
poor Schieten very good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Oroszi verovert de bal door een tackle van achteren. Oroszi probeert naar een medespeler te passen. Kossuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossuth geeft een hoge lob. Csikós maakt een snoekduik en kopt de bal. Barczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Karádi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Academy of Hungary FC 0:1

4e minuut.
Svéd geeft de bal voor. Mezei kopt de bal weg. Csikós rent richting de bal. Csikós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Academy of Hungary FC 0:2

5e minuut.
Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossuth rent richting de bal. Kossuth geeft een hoge lob. Csikós is nu in balbezit. Csikós geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Méhes rent richting de bal. Svéd verovert de bal door een tackle van achteren. Kossuth geeft de bal voor. Borbás krijgt zijn hoofd ertegen. Karádi heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Csikós zal de hoekschop nemen. Borbás springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Oroszi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oroszi passt de bal met de wreef. Ebedli probeert de bal aan de voet te houden. Csikós is nu in balbezit. Csikós schiet op doel. Barczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Pálinger onderschept slim de pass. Kossuth onderschept slim de pass. Kossuth passt de bal zonder na te denken. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kossuth verovert de bal door een tackle van achteren. Kossuth geeft de bal voor. Karádi probeert de bal met de borst te controleren. Borbás is nu in balbezit. Borbás haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Academy of Hungary FC 0:3

18e minuut.
Czakó rent richting de bal. Mezei onderschept slim de pass. Mezei speelt de bal door. Daar is Csikós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csikós draait met de bal, schiet en ... Barczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borbás rent richting de bal. Borbás draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Oroszi met een snelle inworp. Borbás is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Czakó ... Strafschop! Czakó krijgt een gele kaart. Borbás is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Borbás neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Academy of Hungary FC 0:4

23e minuut.
Borbás is nu in balbezit. Borbás heeft problemen om de bal te vangen. Borbás geeft een hoge lob. Csikós rent richting de bal. Csikós haalt uit met een fantastische trap. Barczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Academy of Hungary FC 0:5

25e minuut.
Pálinger rent richting de bal. Csikós verovert de bal door een tackle van achteren. Csikós passt de bal zonder na te denken. Mezei is nu in balbezit. Mezei draait met de bal, schiet en ... Barczi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Academy of Hungary FC 0:6

33e minuut.
Svéd met de inworp. Kossuth is nu in balbezit. Kossuth passt de bal zonder na te denken. Mezei is nu in balbezit. Mezei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Csikós probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mezei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei verovert de bal door een tackle van achteren. Mezei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mezei passt de bal met de wreef. Karádi heeft problemen om de bal te vangen. Csikós is nu in balbezit. Csikós draait met de bal, schiet en ... Barczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Academy of Hungary FC 0:7

40e minuut.
Oroszi met een sublieme pass. Ebedli speelt de bal door. Klungelig pakt Kossuth de bal. Kossuth geeft een lange en hoge pass. Csikós maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Academy of Hungary FC 0:8

44e minuut.
Kossuth verovert de bal door een tackle van achteren. Kossuth geeft een lange en hoge pass. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Academy of Hungary FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilkos Elmék FC 82%, Academy of Hungary FC 18%.
Gyilkos Elmék FC - Academy of Hungary FC 0:9

47e minuut.
Czakó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mezei is nu in balbezit. Mezei passt de bal zonder na te denken. Borbás is nu in balbezit. Borbás schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Academy of Hungary FC 0:10

50e minuut.
Oroszi passt de bal met de wreef. Kossuth geeft een lange en hoge pass. Borbás heeft problemen om de bal te vangen. Csikós rent richting de bal. Csikós draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Czakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebedli onderschept slim de pass. Ebedli met een sublieme pass. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Karádi kan de bal niet met de borst controleren. Karádi geeft de bal voor. Daar is Kossuth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csikós rent richting de bal. Csikós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Academy of Hungary FC 0:11

56e minuut.
Ebedli met een snelle inworp. Oroszi is nu in balbezit. Oroszi passt de bal in één keer door. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Ebedli rent richting de bal. Ebedli probeert naar een medespeler te passen. Mezei is nu in balbezit. Mezei haalt uit met een fantastische trap. Barczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Academy of Hungary FC 0:12

62e minuut.
Borbás geeft de bal voor. Kossuth rent richting de bal. Kossuth passt de bal met de wreef. Csikós rent richting de bal. Csikós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Academy of Hungary FC 0:13

63e minuut.
Dobrolovszki passt de bal met de wreef. Czakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás verovert de bal door een tackle van achteren. Csikós rent richting de bal. Csikós schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Oroszi neemt vlug de vrije trap. Csikós kopt de bal weg. Barczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Borbás rent richting de bal. Borbás schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Csikós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karádi is nu in balbezit. Csikós onderschept slim de pass. Csikós haalt uit met een fantastische trap. Barczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Academy of Hungary FC 0:14

72e minuut.
Borbás springt en kopt de bal. Daar is Pelsőczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezei rent richting de bal. Mezei draait met de bal, schiet en ... Barczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Czakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Oroszi verovert de bal door een tackle van achteren. Incze probeert naar een medespeler te passen. Csikós is nu in balbezit. Csikós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Academy of Hungary FC 0:15

77e minuut.
Ebedli heeft problemen om de bal te vangen. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebedli met een sublieme pass. Mezei rent richting de bal. Mezei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei passt de bal zonder na te denken. Karádi met een sublieme pass. Csikós heeft problemen om de bal te vangen. Csikós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Madaras komt het veld opgelopen. Páncsics komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics passt de bal met de wreef. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei schiet op doel. Barczi bokst de bal weg. Borbás maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Academy of Hungary FC 0:16

88e minuut.
Barczi met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oroszi met de inworp. Dancs is nu in balbezit. Dancs geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Karádi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Páncsics zal de hoekschop nemen. Borbás controleert de bal met de borst. Borbás draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Academy of Hungary FC 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilkos Elmék FC 84%, Academy of Hungary FC 16%.
Gyilkos Elmék FC - Academy of Hungary FC 0:17