Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academy of Hungary FC Gyilkos Elmék FC
Hollad Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
13% Spel op eigen helft 87%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
43.6 gemiddelde waardering 20.6
solid Schieten poor
solid Passen weak
very good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pelsőczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei onderschept slim de pass. Mezei passt de bal met de wreef. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barczi trapt de bal weg. Oroszi kopt de bal weg. Klungelig pakt Borbás de bal. Borbás schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pelsőczi kopt de bal weg. Incze heeft problemen om de bal te vangen. Borbás is nu in balbezit. Borbás draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Gyilkos Elmék FC 1:0

10e minuut.
Dobrolovszki rent richting de bal. Piller verovert de bal door een tackle van achteren. Oroszi geeft de bal voor. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics schiet op doel. Karádi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borbás rent richting de bal. Borbás haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kossuth met de inworp. Páncsics rent richting de bal. Páncsics haalt uit met een fantastische trap. Barczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Gyilkos Elmék FC 2:0

19e minuut.
Barczi met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oroszi met de inworp. Ebedli is nu in balbezit. Ebedli geeft de bal voor. Barczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Gyilkos Elmék FC 3:0

20e minuut.
Czakó is nu in balbezit. Páncsics onderschept slim de pass. Páncsics met een sublieme pass. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Gyilkos Elmék FC 4:0

25e minuut.
Svéd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kossuth rent richting de bal. Kossuth passt de bal zonder na te denken. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Gyilkos Elmék FC 5:0

30e minuut.
Pelsőczi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ebedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebedli geeft een lange en hoge pass. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Borbás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezei rent richting de bal. Pálinger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pálinger krijgt een gele kaart. Mezei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Borbás neemt zijn aanloop. Barczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Gyilkos Elmék FC 6:0

43e minuut.
Oroszi speelt de bal door. Mezei is nu in balbezit. Mezei passt de bal met de wreef. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Páncsics raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Madaras komt het veld opgelopen. Madaras met de inworp. Kossuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Remenyik is nu in balbezit. Kossuth verovert de bal door een tackle van achteren. Kossuth geeft een lange en hoge pass. Barczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy of Hungary FC 12%, Gyilkos Elmék FC 88%.
Academy of Hungary FC - Gyilkos Elmék FC 6:0

48e minuut.
Geisz geeft een hoge lob. Dobrolovszki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ebedli neemt vlug de vrije trap. Madaras is nu in balbezit. Madaras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pálinger rent richting de bal. Ebedli verovert de bal door een tackle van achteren. Ebedli speelt de bal door. Madaras rent richting de bal. Madaras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Gyilkos Elmék FC 7:0

59e minuut.
Mezei speelt de bal door. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás passt de bal in één keer door. Oroszi rent richting de bal. Oroszi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Kossuth rent richting de bal. Kossuth geeft een lange en hoge pass. Borbás rent richting de bal. Borbás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Gyilkos Elmék FC 8:0

68e minuut.
Kossuth met een sublieme pass. Madaras is nu in balbezit. Madaras schiet op doel. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Gyilkos Elmék FC 9:0

69e minuut.
Svéd verovert de bal door een tackle van achteren. Kossuth is nu in balbezit. Kossuth probeert naar een medespeler te passen. Mezei is nu in balbezit. Mezei haalt uit met een fantastische trap. Barczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Gyilkos Elmék FC 10:0

70e minuut.
Pelsőczi is nu in balbezit. Pelsőczi passt de bal in één keer door. Incze heeft problemen om de bal te vangen. Borbás rent richting de bal. Borbás haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pálinger rent richting de bal. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei passt de bal met de wreef. Madaras rent richting de bal. Madaras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karádi heeft problemen om de bal te vangen. Madaras is nu in balbezit. Madaras schiet op doel. Barczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Gyilkos Elmék FC 11:0

73e minuut.
Dobrolovszki met een sublieme pass. Daar is Remenyik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madaras probeert naar een medespeler te passen. Borbás rent richting de bal. Borbás draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Czakó rent richting de bal. Oroszi onderschept slim de pass. Oroszi geeft een lange en hoge pass. Daar is Borbás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borbás geeft een hoge lob. Paal! Barczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Madaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Madaras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Gyilkos Elmék FC 12:0

82e minuut.
Madaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Madaras passt de bal in één keer door. Kossuth is nu in balbezit. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Gyilkos Elmék FC 13:0

86e minuut.
Mezei passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Borbás de bal. Borbás passt de bal in één keer door. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei schiet op doel. Barczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Gyilkos Elmék FC 14:0

90e minuut.
Mezei probeert naar een medespeler te passen. Kossuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossuth met een sublieme pass. Borbás rent richting de bal. Borbás schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy of Hungary FC 14%, Gyilkos Elmék FC 86%.
Academy of Hungary FC - Gyilkos Elmék FC 14:0