Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Áronka Rózsakert FC
Normal Tactiek off
41% Balbezit 59%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 49
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
16.5 gemiddelde waardering 42.6
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Doeltrap. Leskó trapt de bal weg van het doel. Matics kopt de bal weg. Cherchesov is nu in balbezit. Cherchesov haalt uit met een fantastische trap. Leskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Rózsakert FC 0:1

3e minuut.
Józsa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manaflı is nu in balbezit. Manaflı geeft een hoge lob. Cherchesov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherchesov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cherchesov draait met de bal, schiet en ... Mayer probeert de bal aan de voet te houden. Kubatov probeert naar een medespeler te passen. Avar geeft de bal voor. Palásthy maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Harkányi kopt de bal weg. Inworp. Manaflı met de inworp. Palásthy rent richting de bal. Palásthy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Rózsakert FC 0:2

10e minuut.
Matics geeft de bal voor. Palásthy kopt de bal weg. Cherchesov rent richting de bal. Cherchesov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Rózsakert FC 0:3

12e minuut.
Józsa trapt de bal weg. Avar controleert de bal met de borst. Avar speelt de bal door. Palásthy is nu in balbezit. Palásthy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Avar passt de bal in één keer door. Palásthy heeft problemen om de bal te vangen. Palásthy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cherchesov de bal. Cherchesov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherchesov onderschept slim de pass. Cherchesov passt de bal met de wreef. Palásthy is nu in balbezit. Palásthy draait met de bal, schiet en ... Leskó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Avar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avar met een sublieme pass. Matics is nu in balbezit. Matics geeft de bal voor. Cherchesov springt en kopt de bal. Leskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Avar met een sublieme pass. Matics geeft een lange en hoge pass. Palásthy kopt de bal weg. Cherchesov kan de bal niet met de borst controleren. Cherchesov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Rózsakert FC 0:4

23e minuut.
Nathan speelt de bal door. Beliczky rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pummy. Pummy krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Matics geeft een hoge lob. Mayer kopt de bal weg. Klungelig pakt Szalma de bal. Palásthy rent richting de bal. Palásthy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Rózsakert FC 0:5

33e minuut.
Matics is nu in balbezit. Matics passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szalma de bal. Palásthy is nu in balbezit. Palásthy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mayer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matics neemt de hoekschop. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cherchesov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Szalma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Rózsakert FC 0:6

42e minuut.
Daar is Holecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avar probeert naar een medespeler te passen. Manaflı speelt de bal door. Palásthy rent richting de bal. Palásthy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Holecz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cherchesov is nu in balbezit. Cherchesov schiet op doel. Leskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Klungelig pakt Avar de bal. Banai rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avar. Avar krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Manaflı geeft de bal voor. Palásthy rent richting de bal. Józsa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Józsa krijgt een gele kaart. Palásthy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manaflı neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Rózsakert FC 0:7

45e minuut.
Harkányi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manaflı met de inworp. Palásthy rent richting de bal. Palásthy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Áronka 86%, Rózsakert FC 14%.
Áronka - Rózsakert FC 0:7

46e minuut.
Hartmann komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Matics kopt de bal weg. Klungelig pakt Avar de bal. Avar speelt de bal door. Palásthy is nu in balbezit. Palásthy haalt uit met een fantastische trap. Leskó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Avar geeft de bal voor. Kubatov heeft problemen om de bal te vangen. Cherchesov is nu in balbezit. Cherchesov haalt uit met een fantastische trap. Leskó probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Manaflı kopt de bal weg. Daar is Avar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Palásthy de bal. Palásthy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Cherchesov de bal. Cherchesov schiet op doel. Paal!

58e minuut.
Mayer geeft een hoge lob. Inworp. Matics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cherchesov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherchesov draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Biros komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kubatov rent richting de bal. Kubatov geeft een hoge lob. Nathan kopt de bal weg. Biros geeft een lange en hoge pass. Palásthy rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Mahadevan met de inworp. Matics met een sublieme pass. Cherchesov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherchesov schiet op doel. Leskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Rózsakert FC 0:8

66e minuut.
Szirtesi rent richting de bal. Matics verovert de bal door een tackle van achteren. Matics geeft een lange en hoge pass. Palásthy is nu in balbezit. Palásthy haalt uit met een fantastische trap. Leskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mayer rent richting de bal. Mayer geeft een hoge lob. Biros speelt de bal door. Palásthy rent richting de bal. Palásthy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Buzás komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Biros de bal. Biros geeft de bal voor. Klungelig pakt Buzás de bal. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Rózsakert FC 0:9

70e minuut.
Klungelig pakt Buzás de bal. Buzás passt de bal zonder na te denken. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy draait met de bal, schiet en ... Leskó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Rózsakert FC 0:10

71e minuut.
Szirtesi is nu in balbezit. Szirtesi passt de bal met de wreef. Matics met een sublieme pass. Klungelig pakt Buzás de bal. Buzás schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Matics bereikt de bal nog maar net als eerste. Holecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matics onderschept slim de pass. Matics geeft de bal voor. Buzás maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Palásthy rent richting de bal. Buitenspel voor Buzás. Goede buitenspelval van de verdediging. Leskó maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Biros met een sublieme pass. Matics geeft de bal voor. Leskó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buzás rent richting de bal. Buzás draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manaflı geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Matics probeert de bal aan de voet te houden. Matics geeft een lange en hoge pass. Palásthy rent richting de bal. Palásthy draait met de bal, schiet en ... Leskó werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Holecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzás rent richting de bal. Buzás haalt uit met een fantastische trap. Leskó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Rózsakert FC 0:11

83e minuut.
Matics passt de bal met de wreef. Buzás is nu in balbezit. Matics geeft een lange en hoge pass. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Rózsakert FC 0:12

85e minuut.
Biros onderschept slim de pass. Biros geeft een lange en hoge pass. Daar is Mayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzás bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzás schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Leskó speelt de bal door. Nathan speelt de bal door. Daar is Buzás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Leskó met een harde bal richting middenveld. Matics kopt de bal weg. Biros is nu in balbezit. Buzás bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzás draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Áronka 89%, Rózsakert FC 11%.
Áronka - Rózsakert FC 0:12