Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szaki FC 2. Elek FC
spec Tactiek Új1
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 23
good Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Sebők speelt de bal door. Rudas rent richting de bal. Ożywczy is nu in balbezit. Rudas onderschept slim de pass. Rudas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Sebők kopt de bal weg. Daar is Presa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Presa passt de bal met de wreef. Alejo is nu in balbezit. Alejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Béla de bal. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garboś krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Sebők geeft een hoge lob. Rudas is nu in balbezit. Lugo begaat een overtreding. Rudas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huttinger wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Huttinger met een sublieme pass. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo begaat een overtreding. Lugo krijgt een gele kaart.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saariketo trapt de bal weg. Presa kopt de bal weg. Ożywczy is nu in balbezit. Ożywczy geeft de bal voor. Maczó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Huttinger probeert naar een medespeler te passen. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo probeert naar een medespeler te passen. Łobos is nu in balbezit. Łobos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Presa onderschept slim de pass. Presa probeert naar een medespeler te passen. Somlai is nu in balbezit. Łobos verovert de bal door een tackle van achteren. Łobos schiet op doel. Maczó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Szaki FC - 2. Elek FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szaki FC 48%, 2. Elek FC 52%.
Szaki FC - 2. Elek FC 0:1

56e minuut.
Huttinger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kodolányi komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Frejie verovert de bal door een tackle van achteren. Ożywczy onderschept slim de pass. Kodolányi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kodolányi krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Somlai geeft een lange en hoge pass. Rudas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lugo. Lugo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Martinovici geeft een hoge lob. Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Szíjjártó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szíjjártó krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Rudas schiet op doel. Béla kopt de bal weg. Daar is Rudas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudas schiet op doel. Milles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szaki FC - 2. Elek FC 1:1

86e minuut.
Łobos passt de bal zonder na te denken. Kodolányi met een sublieme pass. Alejo heeft problemen om de bal te vangen. Łobos rent richting de bal. Łobos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szaki FC 42%, 2. Elek FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szaki FC - 2. Elek FC 1:1