Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kakucs perec fc
ötös Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 17.5
zeer goed Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Szücs bereikt de bal nog maar net als eerste. Taule verovert de bal door een tackle van achteren. Taule passt de bal zonder na te denken. Hudák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Wasfle met een sublieme pass. Hudák rent richting de bal. Hudák passt de bal met de wreef. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Hudák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podmaniczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudák verovert de bal door een tackle van achteren. Hudák haalt uit met een fantastische trap. Ludányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - perec fc 1:0

21e minuut.
Stęplowski passt de bal met de wreef. Chmielecki is nu in balbezit. Chmielecki passt de bal zonder na te denken. Hudák rent richting de bal. Hudák draait met de bal, schiet en ... Ludányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Csurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęplowski onderschept slim de pass. Stęplowski geeft de bal voor. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Taule geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hudák krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Ludányi probeert wanhopig de bal te grijpen. Chmielecki heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - perec fc 2:0

28e minuut.
Wasfle kopt de bal weg. Hudák rent richting de bal. Szücs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudák verovert de bal door een tackle van achteren. Hudák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hudák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tărşolea komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Tylikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęplowski passt de bal zonder na te denken. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Stęplowski geeft een hoge lob. Baranyai kan de bal niet met de borst controleren. Chmielecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chmielecki krijgt een gele kaart. Baranyai wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Baranyai kan niet meer verder spelen. Igaz komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Wasfle passt de bal in één keer door. Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęplowski met een sublieme pass. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki schiet op doel. Ludányi bokst de bal weg.

39e minuut.
Chmielecki kopt de bal weg. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea passt de bal met de wreef. Wasfle rent richting de bal. Wasfle schiet op doel. Ludányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - perec fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakucs 17%, perec fc 83%.
Kakucs - perec fc 3:0

57e minuut.
Tylikowski passt de bal zonder na te denken. Wasfle rent richting de bal. Wasfle probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tărşolea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - perec fc 4:0

69e minuut.
Szücs speelt de bal door. Kaszás probeert naar een medespeler te passen. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Taule zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chytroń rent richting de bal. Chytroń geeft de bal voor. Klungelig pakt Tărşolea de bal. Tărşolea schiet op doel. Ludányi bokst de bal weg.

75e minuut.
Taule kopt de bal weg. Chmielecki is nu in balbezit. Igaz maakt een afschuwelijke overtreding. Igaz krijgt een gele kaart. Chmielecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Chmielecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Igaz rent richting de bal. Taule onderschept slim de pass. Taule probeert naar een medespeler te passen. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki schiet op doel. Ludányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Igaz geeft een lange en hoge pass. Daar is Chytroń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chytroń met een sublieme pass. Chmielecki is nu in balbezit. Chmielecki geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - perec fc 5:0

87e minuut.
Szücs is nu in balbezit. Chytroń verovert de bal door een tackle van achteren. Chytroń geeft een hoge lob. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea geeft een hoge lob. Ludányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Szücs heeft problemen om de bal te vangen. Wasfle rent richting de bal. Wasfle speelt de bal door. Chmielecki is nu in balbezit. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap. Ludányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kakucs - perec fc 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kakucs 17%, perec fc 83%.
Kakucs - perec fc 6:0