Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyilkos Elmék FC Rózsakert FC
Normal Tactiek off
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 34.8
slecht Schieten goed
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen solide


3e minuut.
Imboden passt de bal zonder na te denken. Karádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherchesov onderschept slim de pass. Cherchesov haalt uit met een fantastische trap. Barczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Nathan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherchesov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherchesov haalt uit met een fantastische trap. Karádi probeert de bal aan de voet te houden. Barczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Rózsakert FC 0:1

6e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Barczi niet meer kan verder spelen. Balogh komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Czakó verovert de bal door een tackle van achteren. Móczár verovert de bal door een tackle van achteren. Móczár probeert naar een medespeler te passen. Nathan heeft problemen om de bal te vangen. Nathan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Manaflı probeert naar een medespeler te passen. Cherchesov is nu in balbezit. Karádi rent richting de bal. Cherchesov verovert de bal door een tackle van achteren. Cherchesov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cherchesov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálinger rent richting de bal. Cherchesov verovert de bal door een tackle van achteren. Karádi is nu in balbezit. Cherchesov onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Móczár probeert naar een medespeler te passen. Imboden bereikt de bal nog maar net als eerste. Incze verovert de bal door een tackle van achteren. Nathan verovert de bal door een tackle van achteren. Nathan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cherchesov is nu in balbezit. Cherchesov probeert naar een medespeler te passen. Pelsőczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nathan verovert de bal door een tackle van achteren. Nathan schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Manaflı geeft een lange en hoge pass. Daar is Incze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Nathan verovert de bal door een tackle van achteren. Nathan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Harku verovert de bal door een tackle van achteren. Harku geeft een hoge lob. Manaflı kopt de bal weg. Cherchesov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherchesov schiet op doel. Balogh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Móczár rent richting de bal. Czakó verovert de bal door een tackle van achteren. Czakó passt de bal zonder na te denken. Cherchesov rent richting de bal. Cherchesov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Imboden probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karádi de bal. Cherchesov is nu in balbezit. Cherchesov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Rózsakert FC 0:2

45e minuut.
Daar is Pelsőczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nathan is nu in balbezit. Nathan passt de bal met de wreef. Cherchesov rent richting de bal. Cherchesov haalt uit met een fantastische trap. Balogh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilkos Elmék FC 71%, Rózsakert FC 29%.
Gyilkos Elmék FC - Rózsakert FC 0:2

49e minuut.
Nathan rent richting de bal. Pelsőczi onderschept slim de pass. Pelsőczi geeft een lange en hoge pass. Manaflı is nu in balbezit. Manaflı geeft een hoge lob. Balogh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nathan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Rózsakert FC 0:3

59e minuut.
Móczár met een sublieme pass. Incze is nu in balbezit. Incze geeft een hoge lob. Manaflı rent richting de bal. Manaflı geeft een hoge lob. Paal!

69e minuut.
Manaflı kan de bal niet met de borst controleren. Manaflı geeft een lange en hoge pass. Nathan speelt de bal door. Klungelig pakt Cherchesov de bal. Cherchesov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Rózsakert FC 0:4

70e minuut.
Remenyik probeert naar een medespeler te passen. Pelsőczi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Incze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imboden verovert de bal door een tackle van achteren. Imboden haalt uit met een fantastische trap. Balogh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár geeft een lange en hoge pass. Nathan is nu in balbezit. Nathan schiet op doel. Balogh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Imboden speelt de bal door. Klungelig pakt Móczár de bal. Imboden geeft een hoge lob. Cherchesov rent richting de bal. Cherchesov draait met de bal, schiet en ... Balogh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Pratyush geeft de bal voor. Imboden met een sublieme pass. Cherchesov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nathan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Rózsakert FC 0:5

89e minuut.
Manaflı is nu in balbezit. Manaflı speelt de bal door. Daar is Karádi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherchesov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherchesov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pálinger rent richting de bal. Harku verovert de bal door een tackle van achteren. Harku passt de bal zonder na te denken. Cherchesov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherchesov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyilkos Elmék FC - Rózsakert FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyilkos Elmék FC 72%, Rózsakert FC 28%.
Gyilkos Elmék FC - Rózsakert FC 0:6