Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Áronka Academy of Hungary FC
Normal Tactiek Hollad
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 42.2
poor Schieten very good
poor Passen solid
hopeless Verdedigen good


1e minuut.
Oroszi probeert naar een medespeler te passen. Kossuth is nu in balbezit. Kossuth met een sublieme pass. Csikós is nu in balbezit. Csikós schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Academy of Hungary FC 0:1

2e minuut.
Daru speelt de bal door. Beliczky is nu in balbezit. Csikós tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csikós krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Mezei rent richting de bal. Mezei passt de bal zonder na te denken. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei rent richting de bal. Mezei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Academy of Hungary FC 0:2

5e minuut.
Szalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebedli verovert de bal door een tackle van achteren. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei rent richting de bal. Mezei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kossuth speelt de bal door. Mezei is nu in balbezit. Csikós is nu in balbezit. Mezei rent richting de bal. Mezei haalt uit met een fantastische trap. Leskó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borbás is nu in balbezit. Borbás draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Academy of Hungary FC 0:3

10e minuut.
Oroszi passt de bal zonder na te denken. Mezei heeft problemen om de bal te vangen. Borbás is nu in balbezit. Borbás haalt uit met een fantastische trap. Leskó maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Ebedli is nu in balbezit. Mezei rent richting de bal. Mezei speelt de bal door. Csikós is nu in balbezit. Csikós haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Borbás is nu in balbezit. Borbás schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Csikós is nu in balbezit. Csikós speelt de bal door. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Academy of Hungary FC 0:4

22e minuut.
Mezei rent richting de bal. Mezei speelt de bal door. Csikós rent richting de bal. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Borbás is nu in balbezit. Borbás draait met de bal, schiet en ... Mayer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Academy of Hungary FC 0:5

27e minuut.
Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós geeft een hoge lob. Mayer kopt de bal weg. Daar is Ebedli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebedli geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Academy of Hungary FC 0:6

31e minuut.
Harkányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós is nu in balbezit. Harkányi is nu in balbezit. Csikós onderschept slim de pass. Csikós haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Oroszi onderschept slim de pass. Oroszi geeft de bal voor. Józsa heeft problemen om de bal te vangen. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebedli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oroszi met een sublieme pass. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei draait met de bal, schiet en ... Leskó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Csikós de bal. Csikós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Academy of Hungary FC 0:7

36e minuut.
Borbás rent richting de bal. Borbás passt de bal zonder na te denken. Csikós heeft problemen om de bal te vangen. Csikós draait met de bal, schiet en ... Leskó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Academy of Hungary FC 0:8

39e minuut.
Józsa probeert de bal aan de voet te houden. Holecz kopt de bal weg. Ebedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oroszi rent richting de bal. Oroszi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ebedli onderschept slim de pass. Ebedli met een sublieme pass. Mayer rent richting de bal. Borbás onderschept slim de pass. Borbás draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Áronka 85%, Academy of Hungary FC 15%.
Áronka - Academy of Hungary FC 0:8

49e minuut.
Kubatov is nu in balbezit. Ebedli onderschept slim de pass. Ebedli geeft een lange en hoge pass. Daar is Csikós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csikós schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Academy of Hungary FC 0:9

54e minuut.
Inworp. Borbás met een snelle inworp. Banai rent richting de bal. Oroszi verovert de bal door een tackle van achteren. Oroszi geeft een hoge lob. Leskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csikós rent richting de bal. Csikós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Academy of Hungary FC 0:10

57e minuut.
Oroszi rent richting de bal. Oroszi geeft een hoge lob. Daar is Harkányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csikós is nu in balbezit. Csikós schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Borbás de bal. Mezei rent richting de bal. Mezei passt de bal zonder na te denken. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Academy of Hungary FC 0:11

60e minuut.
Borbás geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kossuth de bal onder controle te krijgen. Kossuth speelt de bal door. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Csikós maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Oroszi passt de bal met de wreef. Mezei heeft problemen om de bal te vangen. Mayer rent richting de bal. Borbás onderschept slim de pass. Borbás draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kubatov kopt de bal weg. Oroszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oroszi geeft een hoge lob. Borbás krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Csikós rent richting de bal. Csikós haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Leskó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Kubatov is nu in balbezit. Oroszi onderschept slim de pass. Oroszi probeert naar een medespeler te passen. Borbás is nu in balbezit. Borbás schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Holecz kan de bal niet met de borst controleren. Ebedli verovert de bal door een tackle van achteren. Ebedli geeft de bal voor. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Harkányi heeft problemen om de bal te vangen. Kossuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossuth probeert naar een medespeler te passen. Csikós rent richting de bal. Csikós geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Mayer is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Oroszi met een snelle inworp. Borbás rent richting de bal. Borbás probeert naar een medespeler te passen. Ebedli rent richting de bal. Ebedli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mezei is nu in balbezit. Mezei passt de bal zonder na te denken. Csikós is nu in balbezit. Csikós schiet op doel. Leskó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Academy of Hungary FC 0:12

79e minuut.
Kossuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossuth geeft een lange en hoge pass. Daar is Józsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Madaras komt het veld opgelopen. Páncsics komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ebedli rent richting de bal. Szalma rent richting de bal. Ebedli verovert de bal door een tackle van achteren. Ebedli geeft de bal voor. Borbás krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Áronka - Academy of Hungary FC 0:13

85e minuut.
Mezei is nu in balbezit. Mezei passt de bal zonder na te denken. Borbás heeft problemen om de bal te vangen. Borbás haalt uit met een fantastische trap. Mayer probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Borbás zal de hoekschop nemen. Páncsics rent richting de bal. Páncsics draait met de bal, schiet en ... Paal!

88e minuut.
Szalma rent richting de bal. Ebedli verovert de bal door een tackle van achteren. Ebedli speelt de bal door. Páncsics rent richting de bal. Páncsics draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Áronka 84%, Academy of Hungary FC 16%.
Áronka - Academy of Hungary FC 0:13