Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TigerSharks Barbacs Traktors
geri Tactiek Copy
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
43.3 gemiddelde waardering 37.5
goed Schieten matig
redelijk Passen matig
matig Verdedigen redelijk


11e minuut.
Daar is Višňovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Óvári speelt de bal door. Baranyi rent richting de bal. Gál is nu in balbezit. Gál haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Yankvleufu is nu in balbezit. Yankvleufu met een sublieme pass. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Roată de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pados kopt de bal weg. Szojka is nu in balbezit. Szojka passt de bal in één keer door. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fraire kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Gál passt de bal in één keer door. Baranyi is nu in balbezit. Pavlović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pavlović is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Baranyi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szojka komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Megyebíró probeert naar een medespeler te passen. Szojka probeert naar een medespeler te passen. Óvári speelt de bal door. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gál is nu in balbezit. Gál schiet op doel. Fraire probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TigerSharks - Barbacs Traktors 1:0

30e minuut.
Gabarain passt de bal zonder na te denken. Yankvleufu is nu in balbezit. Pados tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pados krijgt een gele kaart. Yankvleufu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yankvleufu met een snel genomen vrije trap. Obšil maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Garami geeft de bal voor. Yankvleufu kopt de bal weg. Klungelig pakt Megyebíró de bal. Obšil bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Garami geeft een hoge lob. Gál probeert de bal met de borst te controleren. Piwo is nu in balbezit. Gál onderschept slim de pass. Gál draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Piwo trapt de bal weg. Daar is Szojka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szojka met een sublieme pass. Gál is nu in balbezit. Gál schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TigerSharks - Barbacs Traktors 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TigerSharks 33%, Barbacs Traktors 67%.
TigerSharks - Barbacs Traktors 2:0

50e minuut.
Piwo geeft een hoge lob. Yankvleufu is nu in balbezit. Yankvleufu probeert naar een medespeler te passen. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fraire trapt de bal weg van het doel. Pados probeert naar een medespeler te passen. Gál is nu in balbezit. Gál schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TigerSharks - Barbacs Traktors 3:0

55e minuut.
Szojka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Istrate bereikt de bal nog maar net als eerste. Óvári onderschept slim de pass. Óvári geeft de bal voor. Baranyi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Óvári is nu in balbezit. Óvári geeft de bal voor. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TigerSharks - Barbacs Traktors 4:0

62e minuut.
Klungelig pakt Megyebíró de bal. Óvári is nu in balbezit. Óvári passt de bal zonder na te denken. Daar is Szojka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szojka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Megyebíró heeft problemen om de bal te vangen. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojka verovert de bal door een tackle van achteren. Szojka geeft een hoge lob. Gál is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Megyebíró speelt de bal door. Pados rent richting de bal. Pados passt de bal met de wreef. Gál rent richting de bal. Gál schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Istrate rent richting de bal. Istrate geeft een lange en hoge pass. Megyebíró probeert naar een medespeler te passen. Gál rent richting de bal. Gál draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Megyebíró kopt de bal weg. Szojka geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Piwo de bal onder controle te krijgen. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TigerSharks 17%, Barbacs Traktors 83%.
TigerSharks - Barbacs Traktors 4:0