Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus FC 1897 Óbudai Légió FC
5-2-3-új Tactiek Sokker
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.1 gemiddelde waardering 49.4
good Schieten very good
weak Passen adequate
average Verdedigen very good


1e minuut.
Somfai kan de bal niet met de borst controleren. Somfai met een sublieme pass. Krupiński heeft problemen om de bal te vangen. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Cordova rent richting de bal. Cordova geeft een lange en hoge pass. Koszakow is nu in balbezit. Koszakow draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bebis de bal onder controle te krijgen. Rupała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Óbudai Légió FC 0:1

6e minuut.
Krupiński speelt de bal door. Cordova rent richting de bal. Cordova passt de bal in één keer door. Koszakow rent richting de bal. Koszakow draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Caifeng geeft een lange en hoge pass. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva met een sublieme pass. Koszakow rent richting de bal. Koszakow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Óbudai Légió FC 0:2

12e minuut.
Cordova onderschept slim de pass. Cordova met een sublieme pass. Caifeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Caifeng geeft de bal voor. Árva is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cordova passt de bal in één keer door. Caifeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Caifeng passt de bal zonder na te denken. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hâldan probeert de bal met de borst te controleren. Carciofoli met een sublieme pass. Klungelig pakt Koszakow de bal. Árva is nu in balbezit. Árva schiet op doel. Rupała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Óbudai Légió FC 0:3

19e minuut.
Hâldan probeert naar een medespeler te passen. Liqinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Liqinov passt de bal in één keer door. Pecev rent richting de bal. Pecev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pecev passt de bal in één keer door. Uzakatan rent richting de bal. da Europa is nu in balbezit. da Europa schiet op doel. Buday probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Tenev is nu in balbezit. Tenev passt de bal met de wreef. Uzakatan rent richting de bal. da Europa is nu in balbezit. da Europa draait met de bal, schiet en ... Major kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Boella rent richting de bal. Hâldan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boella raakt geblesseerd tijdens het duel. Cordova zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koszakow springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tenev rent richting de bal. Tenev passt de bal zonder na te denken. da Europa is nu in balbezit. da Europa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Óbudai Légió FC 1:3

33e minuut.
Somfai geeft de bal voor. Koszakow rent richting de bal. Liqinov maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Liqinov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Liqinov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Caifeng passt de bal met de wreef. Koszakow heeft problemen om de bal te vangen. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow is nu in balbezit. Koszakow schiet op doel. Rupała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 55%, Óbudai Légió FC 45%.
Juventus FC 1897 - Óbudai Légió FC 1:3

49e minuut.
Carciofoli passt de bal zonder na te denken. Caifeng rent richting de bal. Caifeng passt de bal zonder na te denken. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Cordova passt de bal in één keer door. Carciofoli is nu in balbezit. Carciofoli speelt de bal door. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Uzakatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sîrbu probeert naar een medespeler te passen. Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev schiet op doel. Major probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Major trapt de bal weg. Carciofoli kopt de bal weg. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Óbudai Légió FC 1:4

60e minuut.
Carciofoli kopt de bal weg. Klungelig pakt Bebis de bal. Koszakow is nu in balbezit. Koszakow schiet op doel. Rupała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Óbudai Légió FC 1:5

63e minuut.
Krupiński speelt de bal door. Caifeng is nu in balbezit. Caifeng speelt de bal door. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Boella speelt de bal door. Carciofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carciofoli met een sublieme pass. Klungelig pakt Árva de bal. Árva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pâslaru geeft een hoge lob. Pecev rent richting de bal. Slepička begaat een overtreding. Slepička krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Slepička passt de bal met de wreef. Árva is nu in balbezit. Pâslaru verovert de bal door een tackle van achteren. Koszakow is nu in balbezit. Koszakow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cordova is nu in balbezit. Cordova probeert naar een medespeler te passen. Árva rent richting de bal. Árva draait met de bal, schiet en ... Rupała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Óbudai Légió FC 1:6

78e minuut.
Boella kan de bal niet met de borst controleren. Sîrbu onderschept slim de pass. Sîrbu passt de bal in één keer door. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cordova met een snelle inworp. Koszakow rent richting de bal. Koszakow schiet op doel. Rupała werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Óbudai Légió FC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 66%, Óbudai Légió FC 34%.
Juventus FC 1897 - Óbudai Légió FC 1:7