Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
livorno1978 Dinamo Gruntz
Normal Tactiek 3vs3
53% Balbezit 47%
22% Spel op eigen helft 78%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 25.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Folchi rent richting de bal. Tiberio verovert de bal door een tackle van achteren. Tiberio probeert naar een medespeler te passen. Vanin is nu in balbezit. Vanin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Folchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Denci is nu in balbezit. Folchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Denci raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tiberio neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Folchi is nu in balbezit. Valeriano verovert de bal door een tackle van achteren. Valeriano passt de bal in één keer door. Vanin rent richting de bal. Vanin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Folchi verovert de bal door een tackle van achteren. Folchi speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Tiberio de bal onder controle te krijgen. Vanin is nu in balbezit. Vanin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livorno1978 29%, Dinamo Gruntz 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
livorno1978 - Dinamo Gruntz 0:0

57e minuut.
Tiberio rent richting de bal. Tiberio passt de bal met de wreef. Vanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
livorno1978 - Dinamo Gruntz 1:0

59e minuut.
Schendelaar rent richting de bal. Sabino onderschept slim de pass. Sabino geeft een hoge lob. Vanin rent richting de bal. Vanin schiet op doel. Radzimski bokst de bal weg.

62e minuut.
Sabino kopt de bal weg. Valeriano speelt de bal door. Klungelig pakt Hovhannisyan de bal. Tiberio is nu in balbezit. Tiberio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Schendelaar passt de bal zonder na te denken. Denci is nu in balbezit. Denci speelt de bal door. Vanin rent richting de bal. Vanin draait met de bal, schiet en ... Radzimski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Daar is Tiberio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schendelaar. Valeriano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valeriano met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Denci passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Folchi de bal. Radzimski speelt de bal door. Schendelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schendelaar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
livorno1978 - Dinamo Gruntz 1:1

85e minuut.
Folchi rent richting de bal. Denci verovert de bal door een tackle van achteren. Denci passt de bal zonder na te denken. Vanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanin draait met de bal, schiet en ... Radzimski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanin draait met de bal, schiet en ... Radzimski bokst de bal weg. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanin is nu in balbezit. Hovhannisyan onderschept slim de pass. Tiberio rent richting de bal. Tiberio schiet op doel. Radzimski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
livorno1978 - Dinamo Gruntz 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livorno1978 14%, Dinamo Gruntz 86%.
livorno1978 - Dinamo Gruntz 2:1