Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saetta S.s.c.u.c.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bracalari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracalari geeft een hoge lob. Rubini rent richting de bal. Rubini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Furnari geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bracalari met een snelle inworp. Cria rent richting de bal. Cria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
saetta - S.s.c.u.c. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saetta 65%, S.s.c.u.c. 35%.
saetta - S.s.c.u.c. 0:1

69e minuut.
Ciriaco is nu in balbezit. Tribuzio is nu in balbezit. Tribuzio geeft de bal voor. Perugino is nu in balbezit. Perugino haalt uit met een fantastische trap. Figallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Radaelli verovert de bal door een tackle van achteren. Cimarrusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarrusto probeert naar een medespeler te passen. Perugino is nu in balbezit. Perugino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
saetta - S.s.c.u.c. 1:1

73e minuut.
Perugino onderschept slim de pass. Perugino passt de bal met de wreef. Cimarrusto rent richting de bal. Rubini onderschept slim de pass. Rubini haalt uit met een fantastische trap. Bonacorsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Valseriati bereikt de bal nog maar net als eerste. Valseriati speelt de bal door. Tribuzio rent richting de bal. Ciriaco onderschept slim de pass. Ciriaco geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tribuzio geeft een hoge lob. Valseriati geeft een hoge lob. Rubini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cria rent richting de bal. Cria schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saetta 63%, S.s.c.u.c. 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
saetta - S.s.c.u.c. 1:1