Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC CIUGHINA SaxCaffè
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Lanna rent richting de bal. Grolli onderschept slim de pass. Tarozzo speelt de bal door. Robbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC CIUGHINA - SaxCaffè 1:0

26e minuut.
Daar is Grolli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noville bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna verovert de bal door een tackle van achteren. Valeriano is nu in balbezit. Valeriano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC CIUGHINA 46%, SaxCaffè 54%.
AC CIUGHINA - SaxCaffè 1:0

48e minuut.
Tarozzo rent richting de bal. Lanna verovert de bal door een tackle van achteren. Lanna speelt de bal door. Valeriano rent richting de bal. Valeriano haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Catalano geeft de bal voor. Inworp. Vitalliano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aspesi heeft problemen om de bal te vangen. Aspesi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Grolli passt de bal zonder na te denken. Caccavallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccavallo geeft een hoge lob. Robbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC CIUGHINA - SaxCaffè 2:0

78e minuut.
Annoni met de inworp. Caccavallo geeft een lange en hoge pass. Robbio is nu in balbezit. Robbio schiet op doel. Angiuli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Angiuli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC CIUGHINA 40%, SaxCaffè 60%.
AC CIUGHINA - SaxCaffè 2:0