Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Sportiva 1983 Lord Kageki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 13.9
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Foschiatti trapt de bal weg. Fucile speelt de bal door. Marasco is nu in balbezit. Ammazzalamorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammazzalamorte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Sportiva 1983 - Lord Kageki 0:1

10e minuut.
Piola met de inworp. Marasco rent richting de bal. Pirrello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marasco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Marasco neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Oi heeft problemen om de bal te vangen. Zandomeneghi is nu in balbezit. Zandomeneghi geeft de bal voor. Ammazzalamorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammazzalamorte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Pirrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrello passt de bal in één keer door. Ammazzalamorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Marasco rent richting de bal. Marasco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Maschietto is nu in balbezit. Aschiero is nu in balbezit. Maschietto bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu rent richting de bal. Contu draait met de bal, schiet en ... Ibrido bokst de bal weg.

42e minuut.
Klungelig pakt Mangiameli de bal. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschietto bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu rent richting de bal. Contu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sportiva 1983 57%, Lord Kageki 43%.
La Sportiva 1983 - Lord Kageki 0:1

61e minuut.
Oi met de inworp. Ardizio rent richting de bal. Ardizio met een sublieme pass. Maschietto is nu in balbezit. Maschietto haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ibrido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Marasco rent richting de bal. Marasco passt de bal met de wreef. Ammazzalamorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammazzalamorte schiet op doel. Foschiatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sportiva 1983 51%, Lord Kageki 49%.
La Sportiva 1983 - Lord Kageki 0:1