Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
acsc pastef AS Saint-Etienne
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Faella geeft een lange en hoge pass. Fusti rent richting de bal. Ferniani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ferniani krijgt een gele kaart. Fusti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maschietti komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Di Vaio is nu in balbezit. Fusti rent richting de bal. Fusti passt de bal zonder na te denken. Sugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
acsc pastef - AS Saint-Etienne 0:1

14e minuut.
Di Vaio geeft de bal voor. Cerezo kopt de bal weg. Somaschini heeft problemen om de bal te vangen. Sugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugo draait met de bal, schiet en ... Bellanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Klungelig pakt Sugo de bal. Fusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugo rent richting de bal. Fusti rent richting de bal. Fusti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
acsc pastef - AS Saint-Etienne 0:2

24e minuut.
Consonni schiet op doel. Tamborini speelt de bal door. Maschio kopt de bal weg. Archi is nu in balbezit. Archi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zedda geeft de bal voor. Inworp. Maschio met de inworp. Archi rent richting de bal. Archi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: acsc pastef 59%, AS Saint-Etienne 41%.
acsc pastef - AS Saint-Etienne 0:2

48e minuut.
Somaschini geeft de bal voor. Sugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Somaschini rent richting de bal. Sugo onderschept slim de pass. Sugo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Faella speelt de bal door. Bernasconi heeft problemen om de bal te vangen. Di Vaio rent richting de bal. Bernasconi verovert de bal door een tackle van achteren. Bernasconi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Mazzocca geeft de bal voor. Ignomeriello kopt de bal weg. Sugo is nu in balbezit. Sugo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
acsc pastef - AS Saint-Etienne 0:3

83e minuut.
Fusti rent richting de bal. Fusti met een sublieme pass. Di Vaio is nu in balbezit. Sugo onderschept slim de pass. Sugo draait met de bal, schiet en ... Bellanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Fusti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Remondi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: acsc pastef 53%, AS Saint-Etienne 47%.
acsc pastef - AS Saint-Etienne 0:3