Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
enzokkk Panem City
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Vernassa rent richting de bal. Rastrelli begaat een overtreding. Vernassa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vernassa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bratta is nu in balbezit. Bratta haalt uit met een fantastische trap. Vito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bratta is nu in balbezit. Lamendola rent richting de bal. Bratta onderschept slim de pass. Bratta draait met de bal, schiet en ... Vito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
enzokkk - Panem City 0:1

8e minuut.
Gravano is nu in balbezit. Vernassa is nu in balbezit. Vernassa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bratta de bal. Bratta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vernassa controleert de bal met de borst. Pascucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernassa verovert de bal door een tackle van achteren. Vernassa passt de bal met de wreef. Bratta is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Bratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
enzokkk - Panem City 0:2

27e minuut.
Taffarelli rent richting de bal. Sainati verovert de bal door een tackle van achteren. Betta onderschept slim de pass. Taffarelli is nu in balbezit. Taffarelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Inworp. Rastrelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delola Marca geeft een hoge lob. Taffarelli is nu in balbezit. Taffarelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
enzokkk - Panem City 1:2

34e minuut.
Betta rent richting de bal. Betta met een sublieme pass. Bacelieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarelli onderschept slim de pass. Taffarelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
enzokkk - Panem City 2:2

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Bratta de bal onder controle te krijgen. Vernassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernassa passt de bal in één keer door. Bratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
enzokkk - Panem City 2:3

45e minuut.
Gravano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravano geeft de bal voor. Giarratana met een sublieme pass. Bratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enzokkk 53%, Panem City 47%.
enzokkk - Panem City 2:3

49e minuut.
Betta verovert de bal door een tackle van achteren. Betta passt de bal met de wreef. Taffarelli is nu in balbezit. Taffarelli draait met de bal, schiet en ... Piscopello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
enzokkk - Panem City 3:3

54e minuut.
Delola Marca rent richting de bal. Delola Marca geeft een hoge lob. Bacelieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taffarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarelli draait met de bal, schiet en ... Piscopello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Lamendola trapt de bal weg van het doel. Taffarelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gravano. Gravano krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Sainati is nu in balbezit. Spinazzi probeert naar een medespeler te passen. Vispo is nu in balbezit. Taffarelli rent richting de bal. Taffarelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
enzokkk - Panem City 4:3

68e minuut.
Bratta met een sublieme pass. Vernassa heeft problemen om de bal te vangen. Taffarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarelli haalt uit met een fantastische trap. Bacelieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enzokkk 51%, Panem City 49%.
enzokkk - Panem City 4:3