Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunsuna FC 12345nhrg
tata Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
54 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 20.8
solid Schieten poor
formidable Passen poor
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzon passt de bal met de wreef. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Inworp. Krizmanić met een snelle inworp. Oliva met een sublieme pass. Garzon is nu in balbezit. Garzon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tibollo heeft problemen om de bal te vangen. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli geeft een hoge lob. Garzon rent richting de bal. Garzon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Zuccotti trapt de bal weg van het doel. Sisinno kopt de bal weg. Daar is La Torre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garzon rent richting de bal. Garzon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Facchielli is nu in balbezit. Facchielli passt de bal in één keer door. Garzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Krizmanić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Balzaretti de bal. Garzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzon haalt uit met een fantastische trap. Zuccotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - 12345nhrg 1:0

19e minuut.
Maisto probeert naar een medespeler te passen. Pellé is nu in balbezit. Pellé speelt de bal door. Garzon is nu in balbezit. Garzon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sisinno passt de bal in één keer door. Krizmanić is nu in balbezit. Krizmanić speelt de bal door. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli draait met de bal, schiet en ... Zuccotti bokst de bal weg.

23e minuut.
Momolo geeft een lange en hoge pass. Facchielli kopt de bal weg. Garzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzon schiet op doel. Zuccotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - 12345nhrg 2:0

24e minuut.
Pellé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellé speelt de bal door. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft de bal voor. Facchielli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Krizmanić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balzaretti de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krizmanić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Facchielli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - 12345nhrg 3:0

29e minuut.
Klungelig pakt Krizmanić de bal. Krizmanić speelt de bal door. Facchielli heeft problemen om de bal te vangen. Facchielli haalt uit met een fantastische trap. Zuccotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - 12345nhrg 4:0

30e minuut.
Oliva speelt de bal door. Krizmanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizmanić passt de bal in één keer door. Facchielli heeft problemen om de bal te vangen. Facchielli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Maisto met een sublieme pass. Oliva met een sublieme pass. Facchielli controleert de bal met de borst. Garzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - 12345nhrg 5:0

37e minuut.
Oliva passt de bal in één keer door. Momolo speelt de bal door. Garzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli rent richting de bal. Facchielli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Patini geeft de bal voor. Klungelig pakt Krizmanić de bal. Krizmanić passt de bal in één keer door. Garzon is nu in balbezit. Garzon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Garzon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Facchielli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tibollo. Tibollo krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Krizmanić speelt de bal door. Garzon heeft problemen om de bal te vangen. Garzon speelt de bal door. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunsuna FC 18%, 12345nhrg 82%.
Sunsuna FC - 12345nhrg 5:0

47e minuut.
Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzon rent richting de bal. Facchielli rent richting de bal. Garzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - 12345nhrg 6:0

50e minuut.
Oliva rent richting de bal. Daar is Garzon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli draait met de bal, schiet en ... Garzon probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Zuccotti trapt de bal weg. Pellé is nu in balbezit. Bertea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bertea krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Pellé is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Momolo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is La Torre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krizmanić probeert naar een medespeler te passen. Garzon rent richting de bal. Garzon schiet op doel. Zuccotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Momolo kopt de bal weg. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli passt de bal zonder na te denken. Garzon is nu in balbezit. Garzon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Facchielli haalt uit met een fantastische trap. Zuccotti probeert naar een medespeler te passen. Momolo kopt de bal weg. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pellé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellé geeft een lange en hoge pass. Balzaretti kopt de bal weg. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Maisto onderschept slim de pass. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli passt de bal in één keer door. Garzon is nu in balbezit. Garzon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sisinno passt de bal in één keer door. Krizmanić heeft problemen om de bal te vangen. Krizmanić speelt de bal door. Garzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Klungelig pakt Balzaretti de bal. Garzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Balzaretti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garzon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Facchielli neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zuccotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - 12345nhrg 7:0

64e minuut.
Krizmanić geeft een lange en hoge pass. Pellé speelt de bal door. Garzon is nu in balbezit. Garzon schiet op doel. Maisto probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - 12345nhrg 8:0

65e minuut.
Tibollo met een sublieme pass. Sisinno rent richting de bal. Sisinno speelt de bal door. Garzon is nu in balbezit. Garzon draait met de bal, schiet en ... Zuccotti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - 12345nhrg 9:0

68e minuut.
Pellé passt de bal zonder na te denken. Facchielli rent richting de bal. Facchielli passt de bal met de wreef. Garzon heeft problemen om de bal te vangen. Garzon haalt uit met een fantastische trap. Zuccotti bokst de bal weg.

68e minuut.
Magrini kopt de bal weg. Oliva speelt de bal door. Facchielli kan de bal niet met de borst controleren. Facchielli schiet op doel. Zuccotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - 12345nhrg 10:0

70e minuut.
Momolo speelt de bal door. Pellé is nu in balbezit. Pellé probeert naar een medespeler te passen. Garzon rent richting de bal. Garzon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zuccotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Balzaretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal in één keer door. Garzon heeft problemen om de bal te vangen. Garzon draait met de bal, schiet en ... Maisto probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pellé passt de bal zonder na te denken. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal zonder na te denken. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - 12345nhrg 11:0

82e minuut.
Bertea is nu in balbezit. Facchielli verovert de bal door een tackle van achteren. Facchielli passt de bal in één keer door. Garzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzon draait met de bal, schiet en ... Zuccotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva geeft een lange en hoge pass. Garzon heeft problemen om de bal te vangen. Garzon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - 12345nhrg 12:0

86e minuut.
Pellé is nu in balbezit. Pellé met een sublieme pass. Klungelig pakt Oliva de bal. Garzon rent richting de bal. Garzon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pellé rent richting de bal. Pellé met een sublieme pass. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli haalt uit met een fantastische trap. Zuccotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - 12345nhrg 13:0

90e minuut.
Krizmanić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maisto de bal. Garzon is nu in balbezit. Garzon schiet op doel. Zuccotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - 12345nhrg 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunsuna FC 11%, 12345nhrg 89%.
Sunsuna FC - 12345nhrg 14:0