Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C CORONA VIRUS Real Calcio
bart Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
35% Spel op eigen helft 65%
30 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 18.5
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
de la Cruz geeft een hoge lob. Pecchi kopt de bal weg. Caem heeft problemen om de bal te vangen. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko schiet op doel. Leccardi bokst de bal weg.

6e minuut.
Mareş geeft de bal voor. Daar is Gałuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałuszko passt de bal in één keer door. Kujawka rent richting de bal. Kujawka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
de la Cruz kopt de bal weg. Gałuszko is nu in balbezit. Kujawka rent richting de bal. Kujawka haalt uit met een fantastische trap. Leccardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C CORONA VIRUS - Real Calcio 1:0

10e minuut.
Cassinaia onderschept slim de pass. Kujawka verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszko probeert naar een medespeler te passen. Kujawka rent richting de bal. Kujawka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C CORONA VIRUS - Real Calcio 2:0

13e minuut.
Cassinaia rent richting de bal. Kinnula onderschept slim de pass. Kinnula geeft de bal voor. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C CORONA VIRUS - Real Calcio 3:0

34e minuut.
Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Kinnula heeft problemen om de bal te vangen. Kinnula speelt de bal door. Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Conchita met een sublieme pass. Mareş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareş geeft een lange en hoge pass. Kinnula rent richting de bal. Kinnula geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cassinaia met een sublieme pass. Daar is Kujawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C CORONA VIRUS - Real Calcio 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C CORONA VIRUS 40%, Real Calcio 60%.
A.C CORONA VIRUS - Real Calcio 4:0

46e minuut.
Ingrami is nu in balbezit. Kujawka onderschept slim de pass. Kujawka passt de bal zonder na te denken. Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kujawka kopt de bal weg. Daar is Pecchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko draait met de bal, schiet en ... Pecchi probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C CORONA VIRUS - Real Calcio 5:0

53e minuut.
Kujawka onderschept slim de pass. Kujawka geeft een lange en hoge pass. Daar is Scapini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Pelizon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka passt de bal met de wreef. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
de la Cruz kopt de bal weg. Gałuszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kujawka is nu in balbezit. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kinnula geeft een hoge lob. Benucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko onderschept slim de pass. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Scapini geeft een hoge lob. Inworp. Kinnula met de inworp. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Gałuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kinnula zal de hoekschop nemen. Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ingrami probeert de bal met de borst te controleren. Zonneveld rent richting de bal. Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gałuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałuszko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Caem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka onderschept slim de pass. Gałuszko is nu in balbezit. Kinnula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinnula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Francomano Calamassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinnula verovert de bal door een tackle van achteren. Kinnula geeft een hoge lob. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C CORONA VIRUS - Real Calcio 6:0

81e minuut.
Ingrami is nu in balbezit. de la Cruz onderschept slim de pass. de la Cruz geeft een lange en hoge pass. Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kujawka met een snelle inworp. Klungelig pakt Kinnula de bal. Cassinaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka verovert de bal door een tackle van achteren. Kujawka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Kinnula verovert de bal door een tackle van achteren. Kinnula passt de bal met de wreef. Gałuszko kan de bal niet met de borst controleren. Gałuszko draait met de bal, schiet en ... Leccardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C CORONA VIRUS - Real Calcio 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C CORONA VIRUS 31%, Real Calcio 69%.
A.C CORONA VIRUS - Real Calcio 7:0