Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Calcio Atletico Salsiccia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pussini bereikt de bal nog maar net als eerste. Benucci rent richting de bal. Benucci geeft een hoge lob. Ingrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingrami schiet op doel. Urgu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Fruner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Scapini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pussini met de inworp. Tagliabue is nu in balbezit. Tagliabue geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Leonelli onderschept slim de pass. Allocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonelli onderschept slim de pass. Allocca verovert de bal door een tackle van achteren. Allocca speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Selis geeft de bal voor. Raimo rent richting de bal. Ingrami verovert de bal door een tackle van achteren. Drago rent richting de bal. Drago haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Allocca geeft een hoge lob. Daar is Scapini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tronci is nu in balbezit. Tronci schiet op doel. Leccardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Cassinaia onderschept slim de pass. Pelizon rent richting de bal. Pelizon passt de bal in één keer door. Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Drago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calcio - Atletico Salsiccia 1:0

45e minuut.
Tagliabue rent richting de bal. Tagliabue passt de bal zonder na te denken. Pecchi rent richting de bal. Tronci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronci draait met de bal, schiet en ... Leccardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Calcio - Atletico Salsiccia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Calcio 43%, Atletico Salsiccia 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Calcio - Atletico Salsiccia 1:1

86e minuut.
Allocca passt de bal in één keer door. Tronci is nu in balbezit. Tagliabue bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Calcio 54%, Atletico Salsiccia 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Calcio - Atletico Salsiccia 1:1