Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valle Roveto A.C CORONA VIRUS
Normal Tactiek bart
38% Balbezit 62%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 37.5
poor Schieten solid
tragic Passen good
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Bueti probeert naar een medespeler te passen. Arcangioli rent richting de bal. Arcangioli passt de bal zonder na te denken. Gałuszko heeft problemen om de bal te vangen. Gałuszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - A.C CORONA VIRUS 0:1

2e minuut.
Kujawka passt de bal zonder na te denken. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko passt de bal zonder na te denken. Daar is Kujawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kujawka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - A.C CORONA VIRUS 0:2

6e minuut.
Arcangioli speelt de bal door. Taverna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Cruz. de la Cruz krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Falcomatà trapt de bal weg van het doel. Kujawka heeft problemen om de bal te vangen. Kujawka met een sublieme pass. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko draait met de bal, schiet en ... Falcomatà bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - A.C CORONA VIRUS 0:3

19e minuut.
Gałuszko probeert naar een medespeler te passen. Kujawka heeft problemen om de bal te vangen. Minerva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kujawka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
Bueti is nu in balbezit. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiddo met een sublieme pass. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kujawka controleert de bal met de borst. Taverna verovert de bal door een tackle van achteren. Taverna probeert naar een medespeler te passen. Gałuszko heeft problemen om de bal te vangen. Gałuszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - A.C CORONA VIRUS 0:4

32e minuut.
Priore geeft een hoge lob. Gałuszko kopt de bal weg. Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valle Roveto 72%, A.C CORONA VIRUS 28%.
Valle Roveto - A.C CORONA VIRUS 0:4

47e minuut.
Baglietti probeert de bal met de borst te controleren. Baglietti probeert naar een medespeler te passen. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko haalt uit met een fantastische trap. Falcomatà werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Mertini rent richting de bal. Mareş verovert de bal door een tackle van achteren. Mareş passt de bal zonder na te denken. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - A.C CORONA VIRUS 0:5

60e minuut.
Kujawka verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Conchita passt de bal in één keer door. Daar is Kujawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kujawka passt de bal zonder na te denken. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - A.C CORONA VIRUS 0:6

72e minuut.
Taverna passt de bal in één keer door. Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko speelt de bal door. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Völker met een harde bal richting middenveld. Minerva is nu in balbezit. Kujawka is nu in balbezit. Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko schiet op doel. Falcomatà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Chiddo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de la Cruz met de inworp. Kujawka rent richting de bal. Kujawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle Roveto - A.C CORONA VIRUS 0:7

87e minuut.
Falcomatà trapt de bal weg. Kujawka rent richting de bal. Kujawka geeft een lange en hoge pass. Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valle Roveto 59%, A.C CORONA VIRUS 41%.
Valle Roveto - A.C CORONA VIRUS 0:7