Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terror Team The Spastic Guys
Normal Tactiek PsychoCraziest
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 42.1
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Anastasov onderschept slim de pass. Anastasov speelt de bal door. Ladner is nu in balbezit. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Preto probeert naar een medespeler te passen. Haave heeft problemen om de bal te vangen. Haave probeert naar een medespeler te passen. Panichelli rent richting de bal. Panichelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Panichelli schiet op doel. Diana probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ladner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Panichelli springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Anastasov speelt de bal door. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo speelt de bal door. Ladner heeft problemen om de bal te vangen. Ladner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rivella geeft de bal voor. Cepeda rent richting de bal. Nicheli begaat een overtreding. Nicheli krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Anastasov kopt de bal weg. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner passt de bal zonder na te denken. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terror Team - The Spastic Guys 0:1

19e minuut.
Crispini is nu in balbezit. Carissimo onderschept slim de pass. Carissimo passt de bal in één keer door. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Abbaticola trapt de bal weg van het doel. Anastasov kopt de bal weg. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terror Team - The Spastic Guys 0:2

22e minuut.
Cifariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo verovert de bal door een tackle van achteren. Carissimo probeert naar een medespeler te passen. Ladner is nu in balbezit. Ladner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terror Team - The Spastic Guys 0:3

24e minuut.
Cifariello is nu in balbezit. Ladner onderschept slim de pass. Ladner passt de bal met de wreef. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli schiet op doel. Abbaticola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Terror Team - The Spastic Guys 0:4

28e minuut.
Diana geeft de bal voor. Inworp. Haave met de inworp. Panichelli rent richting de bal. Panichelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Haave met een snelle inworp. Preto speelt de bal door. Cifariello rent richting de bal. Carissimo verovert de bal door een tackle van achteren. Carissimo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Cifariello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ladner is nu in balbezit. Ladner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Diana rent richting de bal. Crispini is nu in balbezit. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terror Team - The Spastic Guys 0:5

36e minuut.
De Mita geeft een lange en hoge pass. Doroslovački is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pazzi. Pazzi krijgt een gele kaart. Doroslovački is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Doroslovački zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Preto probeert naar een medespeler te passen. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov passt de bal zonder na te denken. Daar is Panichelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panichelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terror Team - The Spastic Guys 0:6

39e minuut.
Ladner passt de bal in één keer door. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo schiet op doel. Della Giovampaola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terror Team 85%, The Spastic Guys 15%.
Terror Team - The Spastic Guys 0:6

51e minuut.
Ladner heeft problemen om de bal te vangen. Ladner speelt de bal door. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo schiet op doel. Della Giovampaola probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Terror Team - The Spastic Guys 0:7

55e minuut.
Crispini heeft problemen om de bal te vangen. Haave is nu in balbezit. Haave passt de bal in één keer door. Ladner is nu in balbezit. Ladner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terror Team - The Spastic Guys 0:8

58e minuut.
Haave speelt de bal door. Carissimo rent richting de bal. Carissimo passt de bal in één keer door. Ladner is nu in balbezit. Ladner haalt uit met een fantastische trap. Abbaticola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anastasov zal de hoekschop nemen. Ladner krijgt zijn hoofd ertegen. Abbaticola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terror Team - The Spastic Guys 0:9

62e minuut.
Cepeda verovert de bal door een tackle van achteren. Cepeda probeert naar een medespeler te passen. Haave probeert naar een medespeler te passen. Ladner rent richting de bal. Ladner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Terror Team - The Spastic Guys 0:10

64e minuut.
Anastasov met de inworp. Klungelig pakt Preto de bal. Preto met een sublieme pass. Carissimo heeft problemen om de bal te vangen. Carissimo schiet op doel. Abbaticola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Terror Team - The Spastic Guys 0:11

68e minuut.
Cifariello geeft een lange en hoge pass. Haave kopt de bal weg. Ladner rent richting de bal. Carissimo rent richting de bal. Carissimo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terror Team - The Spastic Guys 0:12

71e minuut.
Preto passt de bal zonder na te denken. Haave bereikt de bal nog maar net als eerste. Haave probeert naar een medespeler te passen. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De Mita probeert naar een medespeler te passen. Preto heeft problemen om de bal te vangen. Preto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carissimo de bal. Carissimo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Haave passt de bal in één keer door. De Mita rent richting de bal. Met opzet legt Anastasov zijn tegenspeler op de grond. Anastasov krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Preto is nu in balbezit. Preto geeft de bal voor. Panichelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cepeda is nu in balbezit. Cepeda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Panichelli de bal. Carissimo rent richting de bal. Carissimo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De Mita met een snelle inworp. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov passt de bal zonder na te denken. Ladner rent richting de bal. Ladner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroslovački verovert de bal door een tackle van achteren. Doroslovački geeft een lange en hoge pass. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terror Team 78%, The Spastic Guys 22%.
Terror Team - The Spastic Guys 0:12