Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Spastic Guys Terror Team
PsychoCraziest Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 16.3
solide Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Haave passt de bal zonder na te denken. Anastasov speelt de bal door. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner draait met de bal, schiet en ... Diana probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

7e minuut.
Preto passt de bal met de wreef. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov geeft een lange en hoge pass. Daar is Carissimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carissimo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Crispini is nu in balbezit. Carissimo onderschept slim de pass. Rivella begaat een overtreding. Carissimo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carissimo komt bij de bal en schiet. Abbaticola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panichelli rent richting de bal. Panichelli geeft de bal voor. Cifariello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ladner rent richting de bal. Ladner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Della Giovampaola geeft de bal voor. Panichelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cepeda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Panichelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panichelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Terror Team 1:0

14e minuut.
Haave heeft problemen om de bal te vangen. Haave probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cepeda de bal. Cepeda geeft de bal voor. Panichelli kopt de bal weg. Abbaticola bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abbaticola trapt de bal weg. Rivella kopt de bal weg. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Terror Team 2:0

19e minuut.
Diana probeert naar een medespeler te passen. Haave is nu in balbezit. Haave met een sublieme pass. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner draait met de bal, schiet en ... Abbaticola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Panichelli met een sublieme pass. Daar is Carissimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carissimo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cifariello de bal onder controle te krijgen. Abbaticola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Terror Team 3:0

21e minuut.
Ladner geeft een hoge lob. Rivella heeft problemen om de bal te vangen. Haave rent richting de bal. Haave draait met de bal, schiet en ... Abbaticola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Terror Team 4:0

24e minuut.
Preto speelt de bal door. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov passt de bal zonder na te denken. Diana met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Carissimo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Haave passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Preto de bal. Preto probeert naar een medespeler te passen. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Diana is nu in balbezit. Ladner verovert de bal door een tackle van achteren. Ladner haalt uit met een fantastische trap. Abbaticola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Terror Team 5:0

34e minuut.
Cifariello passt de bal zonder na te denken. Carissimo rent richting de bal. Carissimo speelt de bal door. Klungelig pakt Panichelli de bal. Panichelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Panichelli passt de bal zonder na te denken. Daar is Carissimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cifariello rent richting de bal. Carissimo verovert de bal door een tackle van achteren. Carissimo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Terror Team 6:0

37e minuut.
Gironda passt de bal zonder na te denken. Daar is Cifariello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ladner onderschept slim de pass. Carissimo rent richting de bal. Carissimo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pazzi is nu in balbezit. Doroslovački verovert de bal door een tackle van achteren. Doroslovački geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Panichelli de bal. Panichelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Terror Team 7:0

42e minuut.
Gironda met een sublieme pass. Cortenova bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli onderschept slim de pass. Panichelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Terror Team 8:0

45e minuut.
Rivella rent richting de bal. Haave onderschept slim de pass. Haave passt de bal zonder na te denken. Ladner rent richting de bal. Ladner draait met de bal, schiet en ... Abbaticola bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Spastic Guys 19%, Terror Team 81%.
The Spastic Guys - Terror Team 8:0

50e minuut.
Rivella geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haave met een snelle inworp. Panichelli rent richting de bal. Panichelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Rivella geeft een lange en hoge pass. Inworp. Haave met een snelle inworp. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Terror Team 9:0

57e minuut.
Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo passt de bal met de wreef. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov schiet op doel. Rivella kopt de bal weg. Carissimo rent richting de bal. Carissimo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Cifariello de bal. De Mita is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anastasov. Anastasov krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Doroslovački zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anastasov speelt de bal door. Carissimo is nu in balbezit. Ladner rent richting de bal. Ladner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Terror Team 10:0

71e minuut.
Rivella geeft een hoge lob. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov passt de bal in één keer door. Carissimo rent richting de bal. Carissimo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Terror Team 11:0

75e minuut.
Carissimo passt de bal met de wreef. Ladner rent richting de bal. Ladner passt de bal met de wreef. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner geeft de bal voor. Klungelig pakt Della Giovampaola de bal. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Terror Team 12:0

80e minuut.
Diana geeft een hoge lob. Inworp. Anastasov met de inworp. Ladner rent richting de bal. Ladner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Terror Team 13:0

84e minuut.
Crispini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cifariello rent richting de bal. Cifariello met een sublieme pass. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spastic Guys - Terror Team 14:0

88e minuut.
Doroslovački geeft een lange en hoge pass. Haave speelt de bal door. Della Giovampaola heeft problemen om de bal te vangen. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli schiet op doel. Abbaticola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Spastic Guys 18%, Terror Team 82%.
The Spastic Guys - Terror Team 14:0