Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Energie 05 Tottbus The Spastic Guys
Normal Tactiek PsychoCraziest
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 41.1
matig Schieten solide
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Haave passt de bal zonder na te denken. Panichelli rent richting de bal. Panichelli passt de bal met de wreef. Carissimo rent richting de bal. Carissimo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Busco is nu in balbezit. Busco geeft een hoge lob. Carissimo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panichelli rent richting de bal. Panichelli haalt uit met een fantastische trap. Nazario kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Pavesi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haave met een snelle inworp. Panichelli rent richting de bal. Panichelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nazario maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ladner heeft problemen om de bal te vangen. Ladner haalt uit met een fantastische trap. Nazario bokst de bal weg. Busco is nu in balbezit. Ladner onderschept slim de pass. Ladner schiet op doel. Nazario werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - The Spastic Guys 0:1

12e minuut.
Ladner rent richting de bal. Ladner haalt uit met een fantastische trap. Busco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anastasov zal de hoekschop nemen. Nazario probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Lesina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lullo verovert de bal door een tackle van achteren. Lullo probeert naar een medespeler te passen. Panichelli rent richting de bal. Panichelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - The Spastic Guys 0:2

20e minuut.
Anastasov geeft de bal voor. Haave probeert naar een medespeler te passen. Carissimo rent richting de bal. Carissimo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - The Spastic Guys 0:3

27e minuut.
Anastasov probeert de bal met de borst te controleren. Anastasov speelt de bal door. Iodice probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ladner rent richting de bal. Ladner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Zibordi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zibordi geeft een lange en hoge pass. Lullo kopt de bal weg. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Haave passt de bal zonder na te denken. Panichelli rent richting de bal. Panichelli passt de bal in één keer door. Carissimo rent richting de bal. Carissimo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Anastasov met de inworp. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner passt de bal met de wreef. Daar is Carissimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carissimo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Fàbregas geeft een hoge lob. Daar is Panichelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo haalt uit met een fantastische trap. Nazario probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - The Spastic Guys 0:4

42e minuut.
Panichelli passt de bal zonder na te denken. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner passt de bal zonder na te denken. Carissimo rent richting de bal. Carissimo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - The Spastic Guys 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energie 05 Tottbus 78%, The Spastic Guys 22%.
Energie 05 Tottbus - The Spastic Guys 0:5

50e minuut.
Carissimo met een sublieme pass. Anastasov heeft problemen om de bal te vangen. Anastasov met een sublieme pass. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Nazario trapt de bal weg. Antonini controleert de bal met de borst. Haave probeert naar een medespeler te passen. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Zibordi geeft de bal voor. Cepeda geeft een hoge lob. Carissimo kopt de bal weg. Panichelli rent richting de bal. Panichelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Lesina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov passt de bal met de wreef. Panichelli rent richting de bal. Panichelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Nazario trapt de bal weg van het doel. Haave bereikt de bal nog maar net als eerste. Haave geeft een lange en hoge pass. Ladner rent richting de bal. Ladner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Haave kopt de bal weg. Daar is Zibordi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panichelli is nu in balbezit. Panichelli draait met de bal, schiet en ... Nazario probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - The Spastic Guys 0:6

61e minuut.
Inworp. Anastasov met een snelle inworp. Ermini is nu in balbezit. Ladner verovert de bal door een tackle van achteren. Ladner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - The Spastic Guys 0:7

67e minuut.
Panichelli rent richting de bal. Panichelli passt de bal met de wreef. Busco probeert naar een medespeler te passen. Panichelli rent richting de bal. Panichelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Carissimo heeft problemen om de bal te vangen. Ermini rent richting de bal. Carissimo onderschept slim de pass. Ladner is nu in balbezit. Ladner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Iodice geeft een hoge lob. Lullo is nu in balbezit. Lullo passt de bal met de wreef. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - The Spastic Guys 0:8

81e minuut.
Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo met een sublieme pass. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zibordi met een harde bal richting middenveld. Anastasov kopt de bal weg. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Panichelli speelt de bal door. Haave rent richting de bal. Panichelli rent richting de bal. Panichelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Anastasov met een snelle inworp. Ladner bereikt de bal nog maar net als eerste. Iodice legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ladner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Carissimo neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Energie 05 Tottbus - The Spastic Guys 0:9

90e minuut.
D`Aloja met een sublieme pass. Klungelig pakt Lesina de bal. Carissimo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lesina moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lesina kan niet meer verder spelen. Bilotto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energie 05 Tottbus 73%, The Spastic Guys 27%.
Energie 05 Tottbus - The Spastic Guys 0:9