Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terror Team Benevento eSport
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Rallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispini onderschept slim de pass. Crispini speelt de bal door. Michelli rent richting de bal. Michelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terror Team - Benevento eSport 0:1

14e minuut.
Rivella bereikt de bal nog maar net als eerste. Cifariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelli onderschept slim de pass. Rallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rallo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Klungelig pakt Ubbiali de bal. Inworp. Ubbiali met een snelle inworp. Rallo is nu in balbezit. Rallo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Michelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terror Team - Benevento eSport 0:2

28e minuut.
Michelli kopt de bal weg. Rallo is nu in balbezit. Rallo passt de bal in één keer door. Michelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Della Giovampaola is nu in balbezit. Della Giovampaola probeert naar een medespeler te passen. Rivella bereikt de bal nog maar net als eerste. Rallo onderschept slim de pass. Rallo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Klungelig pakt Michelli de bal. Della Giovampaola verovert de bal door een tackle van achteren. Cifariello is nu in balbezit. Rallo onderschept slim de pass. Rallo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Batani rent richting de bal. Batani geeft de bal voor. Michelli rent richting de bal. Michelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terror Team 64%, Benevento eSport 36%.
Terror Team - Benevento eSport 0:2

56e minuut.
Diana is nu in balbezit. Diana geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sferra met de inworp. Cifariello verovert de bal door een tackle van achteren. Abbaticola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Michelli rent richting de bal. Michelli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Terror Team - Benevento eSport 0:3

58e minuut.
Iellina is nu in balbezit. Cortenova rent richting de bal. Cortenova passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Michelli de bal. Michelli schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terror Team 65%, Benevento eSport 35%.
Terror Team - Benevento eSport 0:3