Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAPPUCCIN TEAM D. S. Predarossa
Normal Tactiek DEFAULT442
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 26.4
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Pantini passt de bal met de wreef. Marengo met een sublieme pass. Daar is Debidda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazzarotto is nu in balbezit. Lazzarotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAPPUCCIN TEAM - D. S. Predarossa 0:1

9e minuut.
Marengo met een sublieme pass. Tumello rent richting de bal. Tumello passt de bal met de wreef. Lazzarotto rent richting de bal. Lazzarotto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Scala geeft een lange en hoge pass. Amicone probeert de bal aan de voet te houden. Pantini rent richting de bal. Lazzarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotto haalt uit met een fantastische trap. Pezzera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Debidda controleert de bal met de borst. Debidda speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Graziadio de bal onder controle te krijgen. Ciafrè is nu in balbezit. Ciafrè haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Lazzarotto met een sublieme pass. Pantini rent richting de bal. Pantini passt de bal in één keer door. Lazzarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAPPUCCIN TEAM - D. S. Predarossa 0:2

34e minuut.
Celentano bereikt de bal nog maar net als eerste. Celentano geeft de bal voor. Debidda heeft problemen om de bal te vangen. Lazzarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotto draait met de bal, schiet en ... Pezzera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAPPUCCIN TEAM 60%, D. S. Predarossa 40%.
CAPPUCCIN TEAM - D. S. Predarossa 0:2

52e minuut.
Marengo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palumbi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Golin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golin geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
CAPPUCCIN TEAM - D. S. Predarossa 0:3

65e minuut.
Golin verovert de bal door een tackle van achteren. Amicone rent richting de bal. Golin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Golin krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Tumello heeft problemen om de bal te vangen. Golin geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Debidda de bal onder controle te krijgen. Lazzarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Celentano passt de bal zonder na te denken. Pitari is nu in balbezit. Pitari probeert naar een medespeler te passen. Lazzarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Pescione de bal. Pantini onderschept slim de pass. Pantini passt de bal in één keer door. Lazzarotto is nu in balbezit. Lazzarotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAPPUCCIN TEAM - D. S. Predarossa 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAPPUCCIN TEAM 61%, D. S. Predarossa 39%.
CAPPUCCIN TEAM - D. S. Predarossa 0:4