Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rip Bastioni Gran Sasso
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


23e minuut.
Oriente met een sublieme pass. Iarussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Didu begaat een overtreding. Iarussi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Iarussi kan niet meer verder spelen. Chiogna komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Vigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Goggi onderschept slim de pass. Goggi geeft de bal voor. Chiogna is nu in balbezit. Chiogna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vigli geeft een lange en hoge pass. Cilona bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonucci begaat een overtreding. Antonucci krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Oriente onderschept slim de pass. Goggi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vigli. Goggi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Didu met een snel genomen vrije trap. Rebecchi heeft problemen om de bal te vangen. Nuara bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rip 40%, Bastioni Gran Sasso 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rip - Bastioni Gran Sasso 0:0

56e minuut.
Didu kan de bal niet met de borst controleren. Vigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Didu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Didu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Didu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

80e minuut.
Gabrielli rent richting de bal. Gabrielli geeft een hoge lob. Daini kopt de bal weg. Nuara rent richting de bal. Nuara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rip 58%, Bastioni Gran Sasso 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rip - Bastioni Gran Sasso 0:0
rip