Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D. S. Predarossa La maghina de papà
DEFAULT442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Palumbi geeft een hoge lob. Lazzarotto is nu in balbezit. Lazzarotto passt de bal in één keer door. Pantini rent richting de bal. Pantini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
D. S. Predarossa - La maghina de papà 1:0

7e minuut.
Frappampina trapt de bal weg. De Chirico rent richting de bal. Graziadio verovert de bal door een tackle van achteren. Graziadio speelt de bal door. Carta met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
D. S. Predarossa - La maghina de papà 2:0

16e minuut.
Golin bereikt de bal nog maar net als eerste. Punzio is nu in balbezit. Punzio probeert naar een medespeler te passen. Pantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantini draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Crivellaro rent richting de bal. Pantini is nu in balbezit. Crivellaro maakt een afschuwelijke overtreding. Crivellaro krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Punzio passt de bal in één keer door. Pasquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquino passt de bal in één keer door. De Chirico rent richting de bal. De Chirico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Graziadio is nu in balbezit. Graziadio geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Punzio de bal onder controle te krijgen. Lazzarotto rent richting de bal. Lazzarotto draait met de bal, schiet en ... Peroni bokst de bal weg.

42e minuut.
Palumbi heeft problemen om de bal te vangen. Palumbi geeft een hoge lob. Ponti kopt de bal weg. Pasquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquino schiet op doel. Rosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D. S. Predarossa 32%, La maghina de papà 68%.
D. S. Predarossa - La maghina de papà 2:0

54e minuut.
Golin bereikt de bal nog maar net als eerste. Golin passt de bal zonder na te denken. Pantini is nu in balbezit. Lazzarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pantini rent richting de bal. Carta is nu in balbezit. Pantini verovert de bal door een tackle van achteren. Pantini draait met de bal, schiet en ... Peroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D. S. Predarossa - La maghina de papà 3:0

64e minuut.
Miglietta heeft problemen om de bal te vangen. Miglietta geeft de bal voor. Graziadio probeert naar een medespeler te passen. Pantini is nu in balbezit. Pantini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D. S. Predarossa 42%, La maghina de papà 58%.
D. S. Predarossa - La maghina de papà 3:0