Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fan club juve rip
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Machiavelli passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Da Ros de bal onder controle te krijgen. Piscedda rent richting de bal. Piscedda geeft de bal voor. Pirotto krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pirotto met een snelle inworp. Filocomo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goggi. Goggi krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Inworp. Pirotto met de inworp. Filocomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filocomo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fan club juve - rip 1:0

29e minuut.
Didu bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccolino onderschept slim de pass. Piccolino passt de bal zonder na te denken. Filocomo is nu in balbezit. Filocomo haalt uit met een fantastische trap. Colonnese bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fan club juve 51%, rip 49%.
fan club juve - rip 1:0

46e minuut.
Goggi geeft een lange en hoge pass. Piscedda kopt de bal weg. Piccolino rent richting de bal. Piccolino schiet op doel. Na een snelle pass probeert Montecchio de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Nuara passt de bal zonder na te denken. Iannelli is nu in balbezit. Da Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannelli onderschept slim de pass. Iannelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Goggi rent richting de bal. Cangi onderschept slim de pass. Cangi geeft een hoge lob. Piccolino is nu in balbezit. Piccolino draait met de bal, schiet en ... Colonnese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Sanesi de bal onder controle te krijgen. Piccolino rent richting de bal. Gabrielli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piccolino raakt geblesseerd tijdens het duel. Piccolino kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Colonnese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Da Ros heeft problemen om de bal te vangen. Didu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Da Ros raakt geblesseerd tijdens het duel. Da Ros zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Montecchio de bal. Piccolino is nu in balbezit. Piccolino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Colonnese probeert wanhopig de bal te grijpen. Gabrielli heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
fan club juve - rip 2:0

90e minuut.
Machiavelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daini bereikt de bal nog maar net als eerste. Daini geeft de bal voor. Goggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goggi draait met de bal, schiet en ... Augello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fan club juve 33%, rip 67%.
fan club juve - rip 2:0
rip