Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
savio2018 BarcellonaFC
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Das Campas probeert de bal met de borst te controleren. Das Campas geeft een hoge lob. Klungelig pakt D`Alba de bal. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu draait met de bal, schiet en ... Cassinari bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Das Campas zal de hoekschop nemen. Coteanu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Merto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coteanu rent richting de bal. Coteanu passt de bal in één keer door. Butică is nu in balbezit. Butică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Auriemma de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reichenhaller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Sučević de bal. Sučević geeft de bal voor. Cassinari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu rent richting de bal. Coteanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ferrari kopt de bal weg. Das Campas probeert naar een medespeler te passen. Battistella bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu onderschept slim de pass. Coteanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Sučević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butică rent richting de bal. Butică passt de bal zonder na te denken. Coteanu rent richting de bal. Coteanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ielardi onderschept slim de pass. da Silva Rodilla probeert naar een medespeler te passen. D`Alba is nu in balbezit. Butică onderschept slim de pass. Butică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Butică is nu in balbezit. Butică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Daar is Butică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merto rent richting de bal. Merto geeft een lange en hoge pass. Butică rent richting de bal. Butică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
savio2018 - BarcellonaFC 1:0

43e minuut.
Merto geeft de bal voor. D`Alba rent richting de bal. Butică onderschept slim de pass. Butică schiet op doel. Cassinari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
savio2018 - BarcellonaFC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: savio2018 33%, BarcellonaFC 67%.
savio2018 - BarcellonaFC 2:0

58e minuut.
Galvanini geeft een hoge lob. Inworp. Chi Yuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Das Campas bereikt de bal nog maar net als eerste. Das Campas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Chi Yuk is nu in balbezit. Chi Yuk geeft een hoge lob. Battistella kopt de bal weg. Butică rent richting de bal. Butică schiet op doel. Cassinari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
savio2018 - BarcellonaFC 3:0

79e minuut.
Merto heeft problemen om de bal te vangen. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu geeft een lange en hoge pass. Butică heeft problemen om de bal te vangen. Butică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
savio2018 - BarcellonaFC 4:0

83e minuut.
Merto speelt de bal door. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu passt de bal zonder na te denken. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
savio2018 - BarcellonaFC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: savio2018 20%, BarcellonaFC 80%.
savio2018 - BarcellonaFC 5:0