Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La maghina de papà fan club juve
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Punzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Punzio speelt de bal door. Da Ros is nu in balbezit. Dilazzaro is nu in balbezit. Dilazzaro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Percivalle probeert naar een medespeler te passen. Dilazzaro is nu in balbezit. Dilazzaro passt de bal zonder na te denken. Pasquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pirotto verovert de bal door een tackle van achteren. Pirotto geeft de bal voor. Carta heeft problemen om de bal te vangen. Piccolino rent richting de bal. Piccolino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Crivellaro rent richting de bal. Punzio probeert naar een medespeler te passen. Dilazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilazzaro schiet op doel. Cantilena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
La maghina de papà - fan club juve 1:0

24e minuut.
Dilazzaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Da Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Ros probeert naar een medespeler te passen. Piccolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccolino schiet op doel. Peroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Frappampina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piscedda met de inworp. Filocomo rent richting de bal. Filocomo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La maghina de papà 48%, fan club juve 52%.
La maghina de papà - fan club juve 1:0

47e minuut.
Dilazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangi rent richting de bal. Dilazzaro verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cangi rent richting de bal. Dilazzaro verovert de bal door een tackle van achteren. Dilazzaro probeert naar een medespeler te passen. Pasquino rent richting de bal. Pasquino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Punzio heeft problemen om de bal te vangen. Filocomo is nu in balbezit. Punzio maakt een afschuwelijke overtreding. Punzio krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Frappampina onderschept slim de pass. Frappampina geeft de bal voor. Seghizzi heeft problemen om de bal te vangen. Dilazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilazzaro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La maghina de papà 37%, fan club juve 63%.
La maghina de papà - fan club juve 1:0