Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
calamitics SAN LUCA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Grisi kopt de bal weg. Inworp. Tuzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Belletto geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Pascuzzo de bal onder controle te krijgen. Locurcio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pascuzzo. Locurcio raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Locurcio kan niet meer verder spelen. Baccioli komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Bigiolli is nu in balbezit. Zuanella verovert de bal door een tackle van achteren. Zuanella speelt de bal door. Pascuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascuzzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Grisi geeft de bal voor. Cioni kopt de bal weg. Simione probeert de bal aan de voet te houden. Belletto rent richting de bal. Belletto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
calamitics - SAN LUCA 0:1

39e minuut.
Grisi heeft problemen om de bal te vangen. Flacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Circello verovert de bal door een tackle van achteren. Belletto is nu in balbezit. Belletto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bison met een harde bal richting middenveld. Baccioli kopt de bal weg. Daar is Grisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belletto is nu in balbezit. Belletto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calamitics 62%, SAN LUCA 38%.
calamitics - SAN LUCA 0:1

67e minuut.
Belletto onderschept slim de pass. Grisi is nu in balbezit. Grisi passt de bal in één keer door. Circello bereikt de bal nog maar net als eerste. Circello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Zangrando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bizzeti speelt de bal door. Pascuzzo is nu in balbezit. Pascuzzo draait met de bal, schiet en ... Sapelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
calamitics - SAN LUCA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calamitics 59%, SAN LUCA 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
calamitics - SAN LUCA 1:1