Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Steaua Simi Fc Rapid Bucuresti
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozoc onderschept slim de pass. Carol is nu in balbezit. Carol schiet op doel. Na een snelle pass probeert Merişor de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Olaru verovert de bal door een tackle van achteren. Olaru speelt de bal door. Radu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozoc onderschept slim de pass. Hozoc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hozoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozoc draait met de bal, schiet en ... Gruia is nu in balbezit. Gruia geeft de bal voor. Merişor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Văcaru probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Steaua Simi - Fc Rapid Bucuresti 1:0

32e minuut.
Olaru met een sublieme pass. Daar is Doru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doru passt de bal in één keer door. Hozoc heeft problemen om de bal te vangen. Hozoc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Steaua Simi 45%, Fc Rapid Bucuresti 55%.
Fc Steaua Simi - Fc Rapid Bucuresti 1:0

47e minuut.
Hozoc rent richting de bal. Hozoc passt de bal met de wreef. Carol is nu in balbezit. Carol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Steaua Simi - Fc Rapid Bucuresti 2:0

55e minuut.
Pastor geeft de bal voor. Inworp. Mihăileanu met de inworp. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Niţulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Steaua Simi 52%, Fc Rapid Bucuresti 48%.
Fc Steaua Simi - Fc Rapid Bucuresti 2:0