Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tepro Iasi Bestialii
testdw Tactiek Costy 07
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 27
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 59.1
goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
redelijk Verdedigen formidabel


2e minuut.
Para bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri verovert de bal door een tackle van achteren. Nateri geeft de bal voor. Anthopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. Tristão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Bestialii 0:1

3e minuut.
Mestach onderschept slim de pass. Mestach geeft de bal voor. Klungelig pakt Uzunov de bal. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Bestialii 0:2

7e minuut.
Nevens probeert naar een medespeler te passen. Rępał is nu in balbezit. Rępał probeert naar een medespeler te passen. Nateri rent richting de bal. Nateri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Bestialii 0:3

9e minuut.
Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli passt de bal zonder na te denken. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos schiet op doel. Uzunov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tristão bokst de bal weg.

22e minuut.
Garofoli rent richting de bal. Garofoli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tonvisit de bal. Rępał is nu in balbezit. Rępał draait met de bal, schiet en ... Tristão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mätschke kopt de bal weg. Garofoli rent richting de bal. Sztanó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sztanó krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Mätschke passt de bal in één keer door. Rępał is nu in balbezit. Rępał probeert naar een medespeler te passen. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Bestialii 0:4

26e minuut.
Rępał speelt de bal door. Tonvisit rent richting de bal. Tonvisit passt de bal in één keer door. Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Nevens speelt de bal door. Para is nu in balbezit. Anthopoulos begaat een overtreding. Anthopoulos krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Mestach geeft de bal voor. Garofoli kopt de bal weg. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap. Tristão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Bestialii 0:5

33e minuut.
Garofoli rent richting de bal. Garofoli passt de bal met de wreef. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos schiet op doel. Tristão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Bestialii 0:6

34e minuut.
Nevens geeft een lange en hoge pass. Tonvisit kopt de bal weg. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos schiet op doel. Tristão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Bestialii 0:7

38e minuut.
Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli is nu in balbezit. Quốc Tùng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quốc Tùng krijgt een gele kaart. Garofoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anthopoulos neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Tristão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Caliò passt de bal in één keer door. Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka passt de bal met de wreef. Sztanó rent richting de bal. Sztanó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 78%, Bestialii 22%.
Tepro Iasi - Bestialii 0:7

46e minuut.
Várhidi komt het veld opgelopen. Billysson komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Mestach geeft een hoge lob. Quốc Tùng kopt de bal weg. Nateri rent richting de bal. Nateri schiet op doel. Tristão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Bestialii 0:8

58e minuut.
Mätschke geeft een hoge lob. Inworp. Gimmillaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri schiet op doel. Tristão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ... Tristão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Bestialii 0:9

65e minuut.
Marazza passt de bal in één keer door. Gimmillaro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Várhidi. Gimmillaro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Várhidi is nu in balbezit. Para verovert de bal door een tackle van achteren. Rępał rent richting de bal. Rępał haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Garofoli is nu in balbezit. Quốc Tùng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garofoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anthopoulos neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Bestialii 0:10

84e minuut.
Gimmillaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rępał speelt de bal door. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli rent richting de bal. Garofoli schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Bestialii 0:11

86e minuut.
Anthopoulos is nu in balbezit. Garofoli rent richting de bal. Garofoli passt de bal in één keer door. Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson schiet op doel. Tristão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 70%, Bestialii 30%.
Tepro Iasi - Bestialii 0:11