Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bestialii Steaua_lui_Gigica
Costy 07 Tactiek *-*-*-*
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
56.8 gemiddelde waardering 52.8
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Videa verovert de bal door een tackle van achteren. Várhidi rent richting de bal. Fanzaga verovert de bal door een tackle van achteren. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap. Micsoniu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mätschke verovert de bal door een tackle van achteren. Mätschke geeft een lange en hoge pass. Nateri rent richting de bal. Nateri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rępał geeft een hoge lob. Garofoli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Steaua_lui_Gigica 1:0

23e minuut.
Bellaveglia verovert de bal door een tackle van achteren. Bellaveglia geeft een lange en hoge pass. Videa is nu in balbezit. Fanzaga onderschept slim de pass. Fanzaga schiet op doel. Micsoniu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Várhidi de bal. Fanzaga verovert de bal door een tackle van achteren. Fanzaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bestialii - Steaua_lui_Gigica 1:1

25e minuut.
Bellaveglia rent richting de bal. Billysson verovert de bal door een tackle van achteren. Billysson passt de bal zonder na te denken. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Carreón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Várhidi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mestach komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Billysson is nu in balbezit. Codrescu rent richting de bal. Codrescu met een sublieme pass. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos passt de bal in één keer door. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Steaua_lui_Gigica 2:1

32e minuut.
Mestach verovert de bal door een tackle van achteren. Mestach geeft een hoge lob. Nateri kopt de bal weg. Anthopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Anthopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rępał met een snelle inworp. Hübner bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri verovert de bal door een tackle van achteren. Nateri schiet op doel. Carreón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Steaua_lui_Gigica 3:1

36e minuut.
Quiboloy rent richting de bal. Mazurkiewicz rent richting de bal. Codrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Codrescu geeft de bal voor. Billysson kopt de bal weg. Carreón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Garofoli passt de bal zonder na te denken. Rępał rent richting de bal. Rępał probeert naar een medespeler te passen. Nateri heeft problemen om de bal te vangen. Nateri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bellaveglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellaveglia geeft een hoge lob. Breznay rent richting de bal. Breznay haalt uit met een fantastische trap. Micsoniu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Rępał rent richting de bal. Anthopoulos rent richting de bal. Rępał rent richting de bal. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 32%, Steaua_lui_Gigica 68%.
Bestialii - Steaua_lui_Gigica 3:1

49e minuut.
Shoulei is nu in balbezit. Mestach rent richting de bal. Mestach geeft de bal voor. Shoulei geeft een hoge lob. Breznay krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mazurkiewicz rent richting de bal. Mätschke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazurkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Quiboloy met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Mestach de bal. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Codrescu kopt de bal weg. Daar is Anthopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anthopoulos passt de bal in één keer door. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Quiboloy passt de bal zonder na te denken. Shoulei probeert naar een medespeler te passen. Fanzaga is nu in balbezit. Fanzaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Steaua_lui_Gigica 3:2

59e minuut.
Bellaveglia is nu in balbezit. Bellaveglia geeft een lange en hoge pass. Quiboloy probeert de bal met de borst te controleren. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mätschke rent richting de bal. Mätschke passt de bal in één keer door. Anthopoulos is nu in balbezit. Codrescu geeft de bal voor. Nateri is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Carreón trapt de bal weg van het doel. Breznay is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mätschke. Mätschke krijgt een gele kaart. Breznay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Breznay komt bij de bal en schiet. Micsoniu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Klungelig pakt Bellaveglia de bal. Videa is nu in balbezit. Videa geeft een hoge lob. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap. Carreón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Billysson rent richting de bal. Billysson passt de bal in één keer door. Nateri is nu in balbezit. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Carreón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Steaua_lui_Gigica 4:2

72e minuut.
Rępał zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellaveglia is nu in balbezit. Billysson onderschept slim de pass. Billysson geeft een hoge lob. Nateri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Steaua_lui_Gigica 5:2

74e minuut.
Margitai onderschept slim de pass. Margitai geeft de bal voor. Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson schiet op doel. Carreón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Steaua_lui_Gigica 6:2

81e minuut.
Quiboloy speelt de bal door. Służalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri verovert de bal door een tackle van achteren. Nateri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Steaua_lui_Gigica 7:2

87e minuut.
Mätschke geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mätschke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anthopoulos probeert naar een medespeler te passen. Hübner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli onderschept slim de pass. Garofoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 33%, Steaua_lui_Gigica 67%.
Bestialii - Steaua_lui_Gigica 7:2