Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tepro Iasi DEVORATOR
442class Tactiek vacarii
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48 gemiddelde waardering 49.5
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Alfini probeert naar een medespeler te passen. Sztanó rent richting de bal. Sztanó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - DEVORATOR 1:0

4e minuut.
Calzalunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Para verovert de bal door een tackle van achteren. Aavakivi probeert naar een medespeler te passen. Sztanó rent richting de bal. Sztanó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - DEVORATOR 2:0

8e minuut.
Calzalunga is nu in balbezit. Sztanó verovert de bal door een tackle van achteren. Sztanó passt de bal met de wreef. Alfini rent richting de bal. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - DEVORATOR 3:0

8e minuut.
Bogdanowicz probeert naar een medespeler te passen. Vobořil rent richting de bal. Leják rent richting de bal. Vobořil onderschept slim de pass. Vobořil geeft de bal voor. Azimli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Donoval geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ceranka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfini is nu in balbezit. Alfini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - DEVORATOR 4:0

19e minuut.
Para geeft de bal voor. Morariu geeft de bal voor. Jazbec is nu in balbezit. Jazbec draait met de bal, schiet en ... Quốc Tùng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vobořil heeft problemen om de bal te vangen. Urs geeft een hoge lob. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó onderschept slim de pass. Sztanó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - DEVORATOR 5:0

22e minuut.
Daar is Pillasaguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sztanó is nu in balbezit. Pillasaguez begaat een overtreding. Sztanó raakt geblesseerd tijdens het duel. Aavakivi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Morariu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leják. Morariu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pillasaguez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bogdanowicz springt en kopt de bal. Azimli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - DEVORATOR 5:1

39e minuut.
Vobořil passt de bal in één keer door. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Para tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Para krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bogdanowicz passt de bal met de wreef. Para bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogdanowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 52%, DEVORATOR 48%.
Tepro Iasi - DEVORATOR 5:1

52e minuut.
Mamoru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

55e minuut.
Aavakivi heeft problemen om de bal te vangen. Aavakivi met een sublieme pass. Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka geeft een lange en hoge pass. Alfini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - DEVORATOR 6:1

58e minuut.
Calzalunga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leják met de inworp. Aavakivi geeft de bal voor. Sztanó maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - DEVORATOR 7:1

61e minuut.
Pillasaguez passt de bal met de wreef. Calzalunga rent richting de bal. Aavakivi maakt een afschuwelijke overtreding. Aavakivi krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Klungelig pakt Calzalunga de bal. Pillasaguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillasaguez geeft de bal voor. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz schiet op doel. Azimli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Aavakivi met een sublieme pass. Ceranka rent richting de bal. Ceranka speelt de bal door. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ceranka met een snelle inworp. Urs speelt de bal door. Alfini rent richting de bal. Alfini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - DEVORATOR 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 39%, DEVORATOR 61%.
Tepro Iasi - DEVORATOR 8:1