Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kese astra9maiploiesti
Normal Tactiek rin 1
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 51.2
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
hopeloos Verdedigen solide


3e minuut.
Bălănescu passt de bal met de wreef. Buftea rent richting de bal. Buftea passt de bal in één keer door. Whittaker rent richting de bal. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Buftea probeert naar een medespeler te passen. Basarabeanu rent richting de bal. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - astra9maiploiesti 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Ciurba de bal. Ciurba probeert naar een medespeler te passen. Hagi rent richting de bal. Basarabeanu onderschept slim de pass. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap. Cioran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - astra9maiploiesti 0:2

11e minuut.
Maricescu probeert naar een medespeler te passen. Bălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker heeft problemen om de bal te vangen. Whittaker schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Bălănescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Whittaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittaker passt de bal met de wreef. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - astra9maiploiesti 0:3

15e minuut.
Whittaker met een sublieme pass. Buftea rent richting de bal. Buftea speelt de bal door. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu schiet op doel. Cioran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Whittaker is nu in balbezit. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - astra9maiploiesti 0:4

16e minuut.
Dediu passt de bal zonder na te denken. Durleci met een sublieme pass. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker schiet op doel. Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - astra9maiploiesti 0:5

19e minuut.
Vadim met een sublieme pass. Buftea rent richting de bal. Buftea geeft de bal voor. Whittaker rent richting de bal. Whittaker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - astra9maiploiesti 0:6

21e minuut.
Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu probeert naar een medespeler te passen. Chiriţă met een sublieme pass. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cioran speelt de bal door. Maricescu kopt de bal weg. Whittaker heeft problemen om de bal te vangen. Basarabeanu is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ... Drăgănescu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - astra9maiploiesti 0:7

25e minuut.
Vadim passt de bal zonder na te denken. Buftea speelt de bal door. Whittaker is nu in balbezit. Daar is Whittaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. Cioran bokst de bal weg.

28e minuut.
Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker passt de bal zonder na te denken. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cioran met een harde bal richting middenveld. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu passt de bal in één keer door. Daar is Basarabeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - astra9maiploiesti 0:8

31e minuut.
Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker rent richting de bal. Basarabeanu rent richting de bal. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - astra9maiploiesti 0:9

33e minuut.
Klungelig pakt Mândreanu de bal. Mândreanu geeft de bal voor. Buftea kopt de bal weg. Whittaker heeft problemen om de bal te vangen. Whittaker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - astra9maiploiesti 0:10

38e minuut.
Vadim probeert naar een medespeler te passen. Istvan rent richting de bal. Istvan geeft een lange en hoge pass. Buftea geeft een hoge lob. Whittaker krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - astra9maiploiesti 0:11

43e minuut.
Maricescu passt de bal in één keer door. Vadim is nu in balbezit. Vadim speelt de bal door. Whittaker rent richting de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - astra9maiploiesti 0:12

43e minuut.
Dediu probeert naar een medespeler te passen. Ciurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kese 85%, astra9maiploiesti 15%.
Kese - astra9maiploiesti 0:12

48e minuut.
Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu geeft een hoge lob. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker schiet op doel. Cioran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - astra9maiploiesti 0:13

52e minuut.
Whittaker rent richting de bal. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - astra9maiploiesti 0:14

61e minuut.
Buftea passt de bal in één keer door. Vadim controleert de bal met de borst. Vadim geeft de bal voor. Daar is Whittaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Maricescu passt de bal zonder na te denken. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă geeft een hoge lob. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Doeltrap. Drăgănescu trapt de bal weg van het doel. Whittaker kopt de bal weg. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Basarabeanu kopt de bal weg. Whittaker is nu in balbezit. Daar is Basarabeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ... Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - astra9maiploiesti 0:15

71e minuut.
Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim met een sublieme pass. Whittaker rent richting de bal. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cioran trapt de bal weg. Maricescu kopt de bal weg. Basarabeanu is nu in balbezit. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buftea zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Whittaker krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - astra9maiploiesti 0:16

77e minuut.
Maricescu passt de bal met de wreef. Whittaker rent richting de bal. Durleci is nu in balbezit. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chiriţă passt de bal met de wreef. Maricescu geeft een lange en hoge pass. Whittaker rent richting de bal. Whittaker schiet op doel. Cioran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - astra9maiploiesti 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kese 72%, astra9maiploiesti 28%.
Kese - astra9maiploiesti 0:17